Biesiad Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 no to super... jakies zdjecia czy cos jak masz to dawaj... no i oczywiscie zycze udanego i milego uzytkowania machiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Pogadamy pod koniec przyszlego sezonu, albo jeszcze w nastepnym - czy bylo warto zaczynac od plastika.Jak jestes z Mazur to polecam `Motoszkole`. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Dyskusja jest typowo akademicka. Yoshi i tak kupi co bedzie chciała, choć wybór nie do końca jest cchyba dobry na początek. Masa i moc motocykla może ją pokonać, ale nic tak nie uczy pokory jak siniaki na tyłku (oby NIE! ). Przy takiej maszynie (na początek) najlepszym zabezpieczeniem jest zdrowy rozsądek i ćwiczenia. Rzeczywiście zaliczenie "Motoszkoły" jest bardzo wskazane (zresztą nie tylko w tym przypadku - sam się tam wybieram, żeby ćwiczyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 6 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 no to super... jakies zdjecia czy cos jak masz to dawaj... no i oczywiscie zycze udanego i milego uzytkowania machinyoto hondzia we własnej osobie :roll:wiem, ze powinnam to wrzucić do nowego tematu, ale.. nie chciałam zasmiecać forum... na razie moto spisuje się bez zastrzeżeń 8) dzisiaj przezylismy mały ZONK, bo po powrocie z małego terningu na wyłączonym z ruchu asfaltowanym kawałku trasy E7, tuż przed zjazdem na orlen zabrakło nam paliwa i zanim się zorientowaliśmy i odkręcilismy rezerwę hondzia zdążyła już łyknąć powietrza i odmówiła pracy 8O z rozrusznika nijak nie chciała zagadać :? na szczęscie długo na pomoc nie czekaliśmy 8) - tankujący się autem obok chłopaki przejęli się sprawą i... na pych hondzia szybko uległa :mrgreen: jeszcze raz dzięki za pomoc chłopaki :lapagora: Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biesiad Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 fajniutka... (OT: nie chcialem robic tematu odzielnego... zna ktos moze stronke z emblematami scigow? no np. gsx-r albo r1 albo suzuki czy tez inne takie... wiecie o co chodzi... za adresy z gory wielkie dzieki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 Gratuluje wyboru. Niech ci służy jak najlepiej i najdłużej. Prezentuje się naprawdę bardzo ładnie ( jak to CBR :lol: ) Pozdrawiam i udanej nauki. ps. Witam w klubie posiadaczy CałkowitegoBrakuRozumu :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Gratuluje maszyny i słusznego wyboru ;) CBR górą ;)P.S. Kask też bardzo dobry, z malowaniem "Rossi" ;)Życzę bezawaryjnej jazdy i dużo rozwagi w ujeżdżaniu, jakby niebyło, "potwora"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Witam CBR super , sam od kilku miesięcy jestem szcześliwym posiadaczem identycznej CBR z jednym wyjątkiem - mam koła w kolorze zółtym (taki jak kolor naklejek). Kolory te są żadko spotykane. Z tego co znalazłem w sieci jet to wersja specjalna. Moja ma głośny wydech , DynoJet i sportowy filtr powietrza K&N. wszystkie te elemnty są podobno seryjne. Czy twoja CBR posiada takie elementy? Czy też ma głośny wydech? W razie potrzeby posiadam serwisówkę w PDF do CBR. Zdobycie jej nie było łatwe - ale już jest. W razie potrzeby służe pomocą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 16 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 no proszę... i blisko nawet ;) starogard to raptem jakieś 100, moze 120 km ode mnie :roll: taka sama cebra wisi/wisiała (bo nie wiem czy już się nie sprzedała) na allegro - ktoś z okolic gorzowa wlkp. sprzedawał 8) nawet się interesowałam, bo moto prosto z niemiec i na fotkach bardzo ładnie wyglądało, ale rok 94 i cena 14.5 tys. zł (bez cła) trochę mnie zniechęciły :? u mnie siedzi yoshimura (hehehe.. co za dziwny zbieg okoliczności :lol: ), dynojety są i sportowy filterek w postaci KNa też - przy czym czy to seryjne wyposażenie tego modelu to nie mam zielonego pojęcia :oops: oczywiście serwisówką byłabym zainteresowana :roll: Sarenka24 - niestety, kask AGV z malowaniem "Rossi" był pożyczony :| tak się nam trafiło, ze wcześniej mieliśmy moto niż kaski :oops: :mrgreen: po konsultacji ze znajomym (myśleliśmy o zakupie bayarda RAGE lub AGV serii K2) nasz wybór padł na KBC TK-8 :roll: może malowanie tych skorupek nie powala na kolana, ale generalnie zakup uważam za udany - kask jest cichy, ma nie parującą szybkę, wymienny środek i jest cholernie wygodny :mrgreen: jedyny jego minus to waga :? - 1500g pozdrowionka all! Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 Bym ją wrzucił na jakiś serwer ale nie mam miejsca i nie wiem jak. Mogę Ci tą serwisówkę nagrać na płytę i wysłać lub odbierzesz osobiście bo za tyddzień w sobote jede do Działdowa i bede się kręcił po okolicach. Możemy sie zgadać. Kontakt w moim opisie. P.S. Podobno ta nasza wersja to jest wesja na cześć jakiegoś samolotu F17 czy jakoś tak. Znalazłem te informacje na jakiejś angielskiej stronce. (sam tłumaczyłem więc mogłem coś przekręcić) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 16 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 osobiście? hmmm... pomysł nie jest kiepski ;) za tydzień tzn. 18-stego? :roll: którędy będziesz leciał? E7 czy jakąś inną traską? :roll: Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 25 września bede jechał przez Dzieżgoń, Iławe, Lubawe do Daiałdowa a potem na chwile do Ciechanowa i spowrotem do Działdowa i powrót w niedziele tą sama trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 25 września bede jechał przez Dzieżgoń, Iławe, Lubawe do Daiałdowa a potem na chwile do Ciechanowa i spowrotem do Działdowa i powrót w niedziele tą sama trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 16 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 hehehe.. coś zaspana jestem :lol: jasne, ze 25-ego ;) oki, mam namiar wiec jakby co to się skontakcim ;) Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 ja tylko dodam ale to bedzie bardzo stronnicze że w tamtych latach zzr to był najładniejszy sportowy turystyk z wszystkich motorów a cbr wygląda przy nim jak mydelniczka ;-) a teraz czas na zjeby....;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi