Limo Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Dlatego niezmiennie namawiam na tor Major :-). No i ja wcale nie jestem zmartwiony - to są zalety upalania gruza za 2k pln. Zmienię szybkę podnóżek i jazda dalej :-D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Mój tyle nie pojedzie :-D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Limo w Jastrzębiu się wyjebałeś? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 W Lublinie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Ogólnie fajny jest tylko troche za kręty jak dla mnie. Mogliby pozbyć się tej szykany przed "prostą startową" bo i tak jest dużo ciasnych zakrętów. Za to hopka robi robotę. Ciekawy jestem czy tylne koło też miałem w powietrzu bo obroty za każdym razem szły w górę na ułamek sekundy. A potem lądował przód, lekka szima i złożenie w szybki ślepy łuk. Ta część toru była najlepsza :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) To przez płot musiałem przechodzić i motocykla szukać.Płot był za zakrętem czy przed ? ;) Edytowane 27 Lipca 2016 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Hopka mówisz Limo, to znaczy, że w końcu byłeś na Cadwell? Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Cadwell w sierpniu/wrześniu jak ogarnę ten szrot co się suzuki zowie :P. Ale przynajmniej juz mam wyobrażenie jak to jest :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Jaka jest droga hamowania na dupie ze 190 km/h? Ze 110km/h była cholernie długa, kępki traw, które łapałem żeby się zatrzymać, tylko zostawały w ręce i latały w powietrze... Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek101 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 250 km/h wcale nie trzeba żeby tak wyglądać. Czasem zbroja wytrzyma i ani zadrapania nie ma a w głowie sieczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wniosek z całej dyskusji taki, że kto umarł ten nie żyje, a kto żyje ten może umrzeć. Z drugiej strony kto w życiu nie idzie grubym ściegiem ten w ogóle nie wie co to życie. I jak żyć? Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Z drugiej strony kto w życiu nie idzie grubym ściegiem ten w ogóle nie wie co to życie. I jak żyć?Ale czy głupota dodaje życiu uroku? Chyba nie i ten przypadek dobitnie to pokazuje. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 I jak żyć? Ty już wiesz jak ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luku Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Gdyby ktoś miał mało po poprzednim filmiku i chciał jeszcze pooglądać trochę szybkiej jazdy to polecam. https://www.facebook.com/798290723578639/videos/1255610827846624/ Cytuj http://www.2BeFast.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Widziales koniec tego filmiku? Glowa osobno, nogi osobno itp... Pech jak ch*j.... Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi