hubert! Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 dzień 16nie chciałbym stracić życia na opanowanej przez TIRy drodze przez Poznań. wybieram więc krajową 10-tkę przez Piłę, Bygdoszcz i Toruń. polskie drogi, dziury, koleiny i polscy kierowcy... bez komentarza. chcę znów na Nordkapp! :(560 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Mega wypas relacja :banghead: :D :D Dziwię się tylko dlaczego jeszcze nikt nic nie napisał w tym wątku - czyżby nikomu nie chciało się czytać :D Wspaniałe klimaty - ta samotność i cisza, to mnie kręci - tylko to zimno nie dla mnie :P Mam nadzieję, że jak wrócisz ze swojej kolejnej samotnej wyprawy to również podzielisz się przeżyciami w równie długiej i ciekawej relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 fotki sa.. miodzio :banghead: ash zaslinilem monitor :D i po to wlasnie warto miec moto.. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husky Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Rewelacja . Zazdroszczę... :banghead: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość diabolusss Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Chyba zaryzykuje stwierdzenie: jestes moim Idolem! :-) Twoja zrelacjonowana podroz jest tak ekstremalnie fascynujaca, ze czuje podniecenie wszystkich moich zmyslow na mysl o zmierzeniu sie z taka, jak Twoja, przygoda. Studzi ten zapal jedynie odlegly czas jaki mnie dzieli do realizacji tego planu, podyktowany wzgledami klimatycznymi "stacji docelowej". Ale zrobie to NA PEWNO! Samotnicze wloczegostwo odkrylam dosc niedawno, ale juz zdazylo mnie ono pochlonac bez reszty - czuje sie spetana okowami nowego nalogu :-). Szczerze Ci zazdroszcze doznan jakich dostarczyla Ci Skandynawia i zycze kolejnych nie mniej ekscytujacych. diabolusss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_SE Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Brak mi slow,czytajac ta relacje po prostu odcielem sie doszczetnie od otaczajacego mnie swiata :banghead: Naprawde musiala byc to wyczapista przygoda.W te wakacje jechalem z rodzicami bardzo podobno trasa,ale ominelismy Nordkapp,a w lofotach mielismy tragiczna pogode :cry: Chcialbym przejechac to droge jeszcze raz ale na motocyklu...moze moje mazenie kiedys sie spelni,kto wie.Prawda jest taka,ze kazdy motocyklista przynajmniej raz w zyciu powinien zobaczyc Nordkapp (siedzac na motocyklu ofkorz :D ).A cisza na dalekiej polnocy to zeczywiscie najwspanialsza zecz jaka slyszalem w moim zyciu :D Pozdro i powodzenia w kolejnych wyprawach!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Hubert. Naprawde rewelacyjna przygoda. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 :banghead: :D :D :P rewelacyjny tekst. dawno takiego klimatycznego nie czytałem. skontaktuj sie z Pawłem , moze udałoby sie go zamieścic w ŚM. chetnie bym go jeszcze raz poczytał i zdjatka pooglądał tak np w srodku nie sezonu czyli w lutym. oj jak fajnie by sie potem zasypiało. Norwegia to moja miłość, na nordkap motocyklem, kiedyś na 100%, pojadę. gratuluje przygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert! Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 cieszę się że Wam się podobało :banghead: i do zobaczenia na trasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulux Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 WOW 8OGratuluje udanej wyprawy i zycze powodzenia przy kolejnych.Moglbys napisac jeszcze ile ciebie to wynioslo bo jestem ciekawy i moze samemu mi sie uda kiedys zrobic cos podobnego :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_S_F Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 no nie mam pytań,zeszło mi troszke zeby to przeczytac ale nie żałuje bardzo ładnie napisane i naprawde warte przedruku w jakiejś gazecie motocyklowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gossy Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Niesamowita przygoda i w dodatku solo :banghead: . Powodzenia na trasie do Iranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 skontaktuj sie z Pawłem , moze udałoby sie go zamieścic w ŚM. Z kontaktem nie ma problemu, bo po cichu kibicowałem Hubertowi w czasie wyprawy, bo robiłem Mu przeględ motocykla przed jazdą. Na szczęście obyło się bez wiekszych problemów, łancuch wytrzymał (były wątpliwości, stąd drugi w zapasie z zębatkiami i zakuwką, tak by nawet kowal dał by sobie z tym radę). Dała ciała tylko opona którą miał założoną Transalp, mająca gruby bieżnik w dniu wyjazdu, ale niestety za miękka jak na tamtejsze asfalty. Jutro dzwonię do SM i będę gadał o wsawieniu tekstu, który mi się też podoba :-). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 No fajna przygoda! Fajnie też to opisałeś. Kiedy tam byłeś bo albo nie napisałeś albo mi umknęło?I czy tak bardzo upierasz się na Iran, czy też możesz zmienić plany? No i czy koniecznie musisz jeździć sam? :banghead:Pozd/R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Czytałem cały tekst z zapartym tchem. Musiała to być fantastyczna przygoda. Przepiękne widoki,zapierające dech w piersiach napewno wygląją 1000 razy lepiej niż na zdjęciach. Samotność cisza, wspaniały klimat. Do tego relacja została fantastycznie napisana :banghead: :D :D Mogłem sobie wyobrazić te wspaniałe klimaty. Bardzo chciałbym wybrać się w podobną trasę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi