heniek128 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Piec tak ale motór już przyciężkawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) No gdzie, 188kg to nie dużo, tyle co mój fajer. Edytowane 26 Lipca 2018 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Limo jak sprzedałem Daytonę to chciałem kupić Spida... Przypadkiem miałem okazję przelecieć się Stritem R... I kupiłem Strita.. I uwierz mi: zapierdacza dużo weselej pomimo tylko 20 paru tam kilo różnicy, na te 20 quni mniej mocy... Tym naprawdę trzeba pojeździć jednym i drugim... Strit, szczególnie R, to zajebisty, mały zapierdal... znaczy zapierniczacz, a Spid przy nim to krowa o gracji tankowca.... O dżapskich śmietnikach nie wspomnę... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) WYMIARY I MASYMasa pojazdu w stanie suchym: 214 kgZbiornik paliwa: 17 lWięcej: http://www.swiatmotocykli.pl/Motocykle/1,113375,11034953,Triumph_Speed_Triple_1050___I_po_herbacie____.html chyba nie chodzi o nówkę :) A sc28 lekkie tylko na papierze, w prowadzeniu nie jest tak dobrze - wiem bo miałem:) Edytowane 27 Lipca 2018 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Ah, myślałem że odniosłeś się do Daytony. Ona waży 188kg na sucho. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) No to jednak omal 40 kilo różnicy.... http://www.motogen.pl/Triumph-Street-Triple-675-R,7916.htmlTo już wiem dlaczego napisałem wcześniej o krowach i tankowcach... ;)Trasa, ale solo, prawie tysiąc w jedną, była robiona bez stresu, tylko tankowania stałem... Do Mechelen i z powrotem. . ;) Edyta: przy Stricie różne źródła podawały różnie... Bo i 169 kilo widziałem i tutaj w linku masz 174 kg. To naprawdę jest rower z zajeżastymi zawiasami i heblami. . no i z zajebistym piecem... Nie zrozumie ktoś kto nie polata... ;) Edytowane 27 Lipca 2018 przez quasimodoo Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Cześć,Pracując w kopalni kokosy leciały z niebios i myślę o innym motocyklu.Główne założenia to sprzęt uniwersalny, którym można pojeździć dla przyjemności po zakrętach ale czasem też w dwie osoby zrobić 300km w jedną stronę, tak żeby pasażerka nie chciała mnie zabić. Nie bardzo wiem w którą stronę patrzeć.Miałem okazję jeździć B12 ale to zdecydowanie nie to. Zastanawiam się nad:FZS 1000CBF 1000TDM 900 Co jeszcze warto wziąć pod uwagę zakładając, że budżet to 13 tysięcy?Fazer kupiony ;) Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Fazer kupiony ;) Idziesz wydeptaną ścieżką ;) Niech służy jak najlepiej. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi