_Ra_ Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Dziękuję, ale tę stronę (a nawet aplikację dla androida) znam.Chodziło mi o taki ładny format z punktami, motocyklami itd. Widzę, że podstrony są, tylko indeksu mi brakuje. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 http://www.chronopn.neostrada.pl/WMMP2016.HTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 No Piotr szybko zdrowiej, oglądam Twoje zdjęcie nogi, trochę Ci spuchła :)Gratulacje dla wszystkich uczestników naszego forum w MP, zwłaszcza dla Tomka z Moto3 i Marino z Rooki600 za świetne wyniki. Tak na marginesie w czwartek w 3 sesji jechałem trochę za Marino, w tym dniu był około 2s szybszy. Trochę z nim rozmawiałem na koniec dnia i mówił że nie widzi na razie gdzie można jeszcze pojechać szybciej, a w niedziele chłopak leci 1,40,8 :) i zdobywa drugie miejsce w Rooki600. Marino musisz mi powiedzieć jak to zrobiłeś :) proszę o kontakt i rady :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Coś musiał brać bo w czwartek był lekko podłamany :) a w sobotę i niedzielę odpalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ale Mat konkrety, jaki postęp zrobiłeś? Podaj wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Daniel na razie szału nie ma :) ale przyjedz w czerwcu 13-14 ja tam będę, już się zapisałem. :) zobaczysz wszystko live. Tak na marginesie można powolutku zbierać ekipę do boxsu, z poniedziałku na wtorek obowiązkowy grill elektryczny, mogę zabrać. :)Patrząc na wyniki Rooki600 źle by nie było, coś tam bym chyba pojechał. :) Jak wszystko się ułoży to w ostatniej rundzie będę chciał spróbować swoich sił w tej kategorii, chciałbym raz taki weekend wyścigowy przeżyć, marzy mi się. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Daniel na razie szału nie ma :) ale przyjedz w czerwcu 13-14 ja tam będę, już się zapisałem. :) zobaczysz wszystko live. Tak na marginesie można powolutku zbierać ekipę do boxsu, z poniedziałku na wtorek obowiązkowy grill elektryczny, mogę zabrać. :)Patrząc na wyniki Rooki600 źle by nie było, coś tam bym chyba pojechał. :) Jak wszystko się ułoży to w ostatniej rundzie będę chciał spróbować swoich sił w tej kategorii, chciałbym raz taki weekend wyścigowy przeżyć, marzy mi się. :)Mat ostatnia runda jest na Słowacji. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Eeee, 12.06 to jadę na Albanię, może tor tam zbuduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Załamujące, że żeby dowiedzieć się czegokolwiek o rundach trzeba śledzić każdego zawodnika z osobna na facebooku, nie ma ani jednej porządnej relacji. Lata mijają, technika idzie do przodu, połowa dzieciaków na komunię dostaje drony, a PZM nie jest w stanie nagrać ku*wa relacji z rundy z jednym prowadzącym. Porażka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zero relacji, zero telebimow, wyniki żeby znaleźć też się trzeba napocic, ale 500 wpisowego jest, do mistrzowskich chyba ponad 600, a i kwalifikacje w tym roku zabrali bo za dużo jeżdżenia mieli. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 A wystarczyla by porządna relacja, nawet jakiś jeden duży monitor plus parę kamer wydarzenie byłoby bardziej medialne ludzie by widzieli więcej a wtedy i sponsorzy widzieli by sens wykładania kasy .a przy dzisiejszej technice i możliwościach PZM nie są to jakieś kosmiczne pieniądze ale tam niestety komuna się nie skończyła a oni są tam sami dla siebie.AVE MY !Znaczy ONI 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 a wyników z Panoniiiiii na stronach PZM dalej ni ma , więc o so chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Gołębie jeszcze nie doleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Albo jakies oreły je zaatakowaly :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi