jeszua Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 jeśli się komuś wątek skończył i zaczyna szczeniacki podryw albo inne głupawe gadki, to wypraszam do piwajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zamiast 50 w 2t, lepiej spraw sobie 125 w 4t.Jeździć możesz, cena taka sama, koszty takie same, a spalanie w 125 będzie mniejsze a i charakterystyka silnika lepsza. Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zamiast 50 w 2t, lepiej spraw sobie 125 w 4t.Jeździć możesz, cena taka sama, koszty takie same, a spalanie w 125 będzie mniejsze a i charakterystyka silnika lepsza. Ja tam nie wiem czy pytający chce coś na profesjonalną przygodę z torem czy po prostu tanio jeździć :D Jak chce zaczynać na torze to jakaś RS125 czy Mito 125, jak chce tanio jeździć i ma prawo jazdy kat. A to do taniej jazdy idealnie się nada GS500, poza miastem przy stałej prędkości ~100km/h spokojnie schodziłem w granice 4l / 100km. Kupowanie 50tki, która udaje sporta (a bliżej jej do pocket bike) i to mając prawo jazdy A wg mnie jest głupotą. Jedyny pojazd, w którym 50ccm ma rację bytu to skuterek czy Simson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrx95 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Wiec masz kat. AZapewne uczyłeś się jeździć na jakiejś 250ccm jak naste przepisy to pewnie Suzuki GN 250. Może od tego zacznij, coś na 250ccm. Bo 50 to jest dobra od punktu A do punktu B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dobra dobra przemyśle sobie, wiem że chcecie dla mnie najlepiej. Jak pisałem ja się najeździłem na dużych motocyklach, ale przez moje dzieciństwo, młodość, nigdy mnie nie było stać na takie motorki, albo rodzice mi nie chcieli kupić. Wiec mam taki skryty plan, żeby teraz jakoś zobaczyć, poczuć jak by wyglądało dzieciństwo, młodość na takich sprzętach, sorry za moje rozumowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Problem w tym, że w dzieciństwie człowiek mierzył, ważył gdzieś połowę mniej. Niestety gabaryty liczą się dość mocno przy 50cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 W wyścigach 125-tek i Moto3 każdy kilogram jest na wagę złota, a przecież one mają dużo wyższą moc, co dopiero w 50-tce... Jeżeli tak bardzo chcesz spróbować 50-tki to spróbuj, ale uwierz że nie będziesz odczuwał żadnej frajdy z jazdy. Będzie to tylko męczarnia i wieczne piłowanie na maxa żeby to jako tako jechało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Pojeżdżę z pół roku i zmienię na 125. Z 125 jest jeszcze większy dylemat czy 125 w 4T czy w 2T, zdania się podzielone, wszystko ma swoje wady i zalety. Bo 50 to wiadomo że tylko 2T bo 4T to okropny zamuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 To już lepiej kup na początek 125 4t, będziesz miał odnośnik chociaż do wyścigów(bo ścigają się takie), a moc taka sama jak 50 w 2t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Wychodziły w takim malowaniu czy cały motocykl był malowany? http://otomoto.pl/oferta/aprilia-rs-rs-50-atrakcyjny-wyglad-ID6ygvOr.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Tak, był wcześniej malowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ta wygląda na oryginał, i jest najbliżej mnie więcej bardzo nie ma do wyboru, są ale droższe. Tylko cholera wie na co zwracać uwagę przy kupnie takiego bzyka. http://otomoto.pl/oferta/aprilia-rs-sportowy-motocykl-bez-prawka-50ccm-po-tuningu-ID6y55Ll.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi