Niesmiertelny Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Juz duzo czasu nie zostalo wiec zaraz wszystko bedzie wiadomo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Nosz ku...wa! Karnety wykupione a tutaj taki bałagan? Mam nadzieję, że rozejdzie się po kościach i nadal będzie można latać po torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Chłopaki nie do końca tak jest. Przecież na torze Poznań nie odbywają się wyłącznie Speed Daye. Są jeszcze jakieś trakc daye, wyścigi samochodowe i trochę innych imprez. Wystarczy sobie spojrzeć w zeszłoroczny kalendarz: http://www.aw.poznan.pl/imprezy2015/index.htmlOdnośnie spadkobierców to kwestia toczy się pomiędzy miastem a spadkobiercami, natomiast w artykułach poruszona została kwestia miasto - AW. Wg mnie miasto musi dogadać się formalnie z AW, natomiast być może w miejsce SD pojawi się więcej innych organizatorów takich imprez. Obawa jest tylko czy potencjalni organizatorzy takich imprez zdążą na czas wbić się w wolne terminy. Ze spadkobiercami nie ma to jednak nic wspólnego. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Chodzi o to, że LIS chce do kurnika bo słyszał, że tam złote jajka sooom. Mówi się cichutko, że dla AW imprezy moto są najbardziej dochodowe jeśli chodzi o działalność statutową, Dużo uczestników, mniej wirażowych, mniej sprzątania po fuck up`ach i napraw band po bezpośrednich w nie strzałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Ze spadkobiercami nie ma to jednak nic wspólnego. A ja mam przeczucie, że ta sprawa ma jednak drugie dno. Zobacz, niedawno był wałkowany temat hałasu. Został teoretycznie rozwiązany, bo pilnują limitów i motocykliści sami się pilnują żeby nie halasować, co by nie prowokować sytuacji, a tu nagle odkryto amerykę w postaci afery czynszowej, bo niby do tego sprowadza się temat - że miasto nie zarobiło na tym biznesie... A to tak naprawdę moze być sprawa/pretekst do odwołania AW i zakończenia działalności na torze. Zaczną na prostej startowej rosnąć brzozy, więc teren sprzedadzą pod galerię... Edytowane 2 Lutego 2016 przez Kamel-JG Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) TAk dla formalnosci terminy SD TROPHY:14-0612-0726-0712-0826-0816-09 Nie ma chyba jeszcze regulaminu ale w zeszlym roku liczyly sie 4 najlepsze wyniki. Edytowane 5 Lutego 2016 przez Niesmiertelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Piter to są pewne terminy SDT, z pewnego źródła ? Ja ustawiłem sobie harmonogram treningów pod wyścigi kwietniowe SDT :) ale widzę, że jest sporo czasu jeszcze. Ja od listopada mam prawie -7kg :) swojego tłuszczu, więc chyba +7KM dla mojej R6 :) Możliwe, że za tydzień wróci do mnie mój zawias, będziemy składali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Panowie nie mam zadnych wtykow ,przekazuje co wyczytalem :) http://www.motogen.pl/Znamy-cennik-Speed-Day-i-terminy-Speed-Day-Trophy,24975.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Zapełnianie pół startowych się zaczyna? ;) Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 No to Mario nie będzie lipy, pościgamy się :). Radzę wszystkim miłośnikom tego sportu spróbować w tym roku, startów przynajmniej w SDT bo to raczej ostatni rok istnienia tej dyscypliny w Polsce. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Chyba nie ostatni, tyle że teraz AW będzie musiał wnosić do miasta kasę za użytkowanie gruntu.http://www.gloswielkopolski.pl/motofakty/a/automobilklub-wielkopolski-ma-placic-za-tor-poznan,9369853/ Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Po prostu będzie drożej :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dokładnie Limo, chciałem to napisać czyli wyjdzie i tak na to, że dla zwykłego obywatela to będzie ostatni sezon, ;) dla tego szykować konie i na start :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Mat, dla zwykłego obywatela to było za drogo już od lat (patrz ja) ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Limo ja mam całe stadko do utrzymania, dom 160m, 5 kredytów do spłacenia i pensję o połowę mniejszą jak Wy w stolicy :) szału nie ma ale próbuję, sam nie wiem jak to robię ale daję radę :) więc do dzieła Limo. :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi