Maneta Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 WitamChciałbym zapytać czym,jakim lakierem pomalowałeś przednią pompę hamulcową ?Bardzo ładnie to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAJNYFACIO Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) WitamChciałbym zapytać czym,jakim lakierem pomalowałeś przednią pompę hamulcową ?Bardzo ładnie to wyszło.Dzięki, a mógłbyś sprecyzować o jaką pompę hamulcowe chodzi? Nie bardzo wiem o co jest pytanie. Pozdrawiam Edytowane 1 Października 2017 przez FAJNYFACIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Chodzi mu zapewne o zacisk hamulcowy, czerwony. Dlaczego nie jesteś zadowolony z felgi? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maneta Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Chodzi mi o przednią pompę hamulcową,to chyba To,troszkę różni się od zacisku hamulcowego chociaż by kolorem. :wink: Edytowane 2 Października 2017 przez Maneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAJNYFACIO Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Co to za farba, będzie mi trudno odpowiedzieć, ponieważ zaopatruje się w sklepie "Jawel paints" oni mieszają je na miejscu i dostaje się puszkę bez nazwy.pompa.jpgChodzi mi o przednią pompę hamulcową,to chyba To,troszkę różni się od zacisku hamulcowego chociaż by kolorem. :wink:Monter nie jestem zadowolony z tylnego koło ponieważ: po pierwsze primo - miała to być farba czarny mat a się okazało że jest trochę jak satynowa.Po drugie i ostatnie ultimo - nie mam jeszcze wprawy w malowaniu pistoletem i widzę niedoskonałości jak się przyjrzę a ja nie bardzo lubię niedoskonałości i nie daje mi to spać.Tak poza tym jest git:)Chodzi mu zapewne o zacisk hamulcowy, czerwony.Dlaczego nie jesteś zadowolony z felgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maneta Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Dziękuję za odpowiedz,w takim razie coś poszukam ! Edytowane 3 Października 2017 przez Maneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAJNYFACIO Opublikowano 7 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Prawie na własnych nogach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAJNYFACIO Opublikowano 10 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 No i już samodzielnie stoji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Fajnie wygląda...a potem przyjdzie zbiornik i inne duperele i już nie będzie fajnie :) Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAJNYFACIO Opublikowano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Fajnie wygląda...a potem przyjdzie zbiornik i inne duperele i już nie będzie fajnie :)No to trzeba zrobić tak żeby było fajnie. Coś się wymysli, ale wiem o czym mówisz bo przymierzylem przedni błotnik i tak jakoś zasłania wszystko więc go przerabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAJNYFACIO Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Przerobiony przedni blotnik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAJNYFACIO Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Stojak na silnik prawie gotowy Edytowane 26 Października 2017 przez FAJNYFACIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAJNYFACIO Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Silnik wisi i już zabrałem się za czyszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Masz chłopie zawzięcie! Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAJNYFACIO Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Dzięki. Oj no i cierpliwość, ja myślałem że koła były najgorsze. Oj jak bardzo się pomyliłem. Pomalutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi