KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Limo, przesadzasz, tak 12-15 letnie da się wyrwać za ten budżet :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Limo, przesadzasz, tak 12-15 letnie da się wyrwać za ten budżet :DNawet młodsze łapią się w zasięg 14 kPLN :http://motonita.otomoto.pl/honda-xl-1000v-varadero-M3030784.html :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karooluss Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Myślę, że rzecz tyczy się Afryki Twin.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karooluss Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Summa summarum- juz prawie mialem wewnetrzny spokoj ducha w wyborze DL650, dlatego ze jest duze, wyglada na wygodne, malutko spala benzynki, latwe w obsludze, a tu nagle doszedl do mnie konsesnus, ze ja uwielbiam zwiedzac miejscowki - punkty widokowe w mojej okolicy, a niejednokrotnie do nichtrzeba dostac sie lesna sciezka pod gore, do tego dochodza korzenie piachy, trawa. Nie wiem czy DL czuje sie w takich tematach dobrze, czy to dypowe dziecko szosy...? Ale mimo wszystko najpierw trzeba na ta miejscowke dojechac asfaltem, no i w razie wypadu np na Czechy, Wlochy ect chce zeby z enduro zrobil sie Gold Wing:) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Odpowiadam - TAK :biggrin:Nie obawiaj się, DL poradzi sobie świetnie w warunkach o których piszesz. To jeden z najbardziej wszechstronnych motocykli jakie poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karooluss Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam Panowie, dziś w końcu dane było mi dosiąść DL650 i powiem tak, wygodnie i dość nisko.. obawiam się, że z moimi offroadowymi zapędami ten motor może okazać się zbyt nisko osadzony :( Zacząłem zastanawiać się czy nie powinienem pomyśleć o czymś w kierunku Transalpa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karooluss Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam ponownie. Jakiś czas temu zadałem pytanie na tym forum, jaki uniwersalny może spełnić wymagania wysokiego ridera ze wzrostem 194 cm wraz z jego plecaczkiem. Temat dał istotny konsensus - coś a'la turystyczne enduro, wymieniane było Varadero, głównie V-storm i jeszcze kilka innych modeli. Wczoraj oglądałem V-storma 650 wraz z przymiarką - fenomenalna pozycja za kierownicą, dużo miejsca dla plecaka, ale niestety może być problem z jazdą poza asfaltem (kamienie, szutry, liście, dziury, podjazdy górskie ect...)Wraz z kolegą, który pokazał mi DL 650 pomyśleliśmy o Transalpie... moto legenda, co tu dużo mówić, duże koło z przodu na pewno będzie pomagać kiedy będę opuszczał szosę. Zaś brak 6-tki będzie trochę przeszkadzał podczas wypadu nad morze z bagażami... Dlatego moja prośba jest następująca - co jest alternatywą dla Transalpa 650 XL - szukam motocyklowego odpowiednika Land Rovera...Budżet... do 15 000 zł im bliżej 10 000 tym lepiej ;) Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez karooluss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taran Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nie mam dużego doświadczenia, ale wg mnie KTM 990 ADV byłby dobry. Ja mam 187cm. i jeżdżę na Afryce solo, myślę że trampek może być za słaby na dwie osoby+bagaż. Cytuj http://allriders.pl/forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja nadal będę się upierał przy Yamaszce xt 660 r .Niezwykle uniwersalne moto . Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karooluss Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Skilos, a jak sprawdza się na w jeździe we dwoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Yamaha dlaczego nie , ale XT 660Z Tenere http://www.motorcycleadventure.com.au/shop/image/data/manufacturer/HepcoBecker/Luggage/Gobi/Tenere_gobi_slide.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Zetka z papierowymi kuframi .... tylko wersja R i to dobrze zmotana ale we dwoje to troche bez sensu. Kolega pytak pewnie skonczy na Afryce i dobrze.Krolowa jest tylko jedna :) Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja latalem poprzednim modelem i jedynie co mi nie pasowalo to kanapa ktora byla bardzo nie wygodna do jazdy we dwoje.https://www.bikepics.com/pics/2010/10/27/bikepics-2087194-full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja latalem poprzednim modelem i jedynie co mi nie pasowalo to kanapa ktora byla bardzo nie wygodna do jazdy we dwoje.https://www.bikepics.com/pics/2010/10/27/bikepics-2087194-full.jpgAle ladna franca!!! Ciezko znalezc taka :( Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Do dzisiaj zaluje ze ja sprzedalem :banghead: Zajebiscie niezawodny sprzet!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi