SRZMichał Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam opony koreanskie shinko jedne z najlepszych które jezdziłem.Poszukuję jakiegoś sklepu, dostawcy czy jakiejś strony co można ich tanio kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neno Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Znaczy to taka reklama ma być ? ;) Tanio na allegro, taniej w hurtowni, jeszcze taniej w Korei. Też jeździłem i sobie cenię owe oponki ale gogle Twoim przyjacielem. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Neno Cytuj https://www.facebook.com/PrzezSwiat.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Niestety też miałem możliwość sprawdzenia ich możliwości :banghead: Gorszego gówna na kołach nie miałem! Ślizgały się nawet na suchym przy turystycznej jeździe w XJ 600 Diversion. Na szczęście brat wykonał na tylnej wyrok :biggrin: i to jest jedyne zastosowanie dla tych opon!Jeśli twierdzicie, że to są dobre opony, to znaczy, że jeszcze nie jeździliście na dobrej, markowej gumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SRZMichał Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nie reklama po prostu szukam jakiegoś dostwacy nawet zagranicznego.Co do opon Shinko każda jest opona inna model który wybieram to Shinko apex 170/60/17 ma bardzo dużą przyczepność.Może nie latam z bardzo dużymi prędkościami ale bardzo dużo testowałem opon nowych jaki używanych także markowych w stuncie jaki w drifcie.Dlatego szukam akurat tych opon u nas można ich kupić za niecałe 200zł, wiadomo każdy musi zarobić tak więc poszukuję osoby wyżej np. dostawcy zagranicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 010 czy 011? Kiedyś myślałem żeby je kupić na tor ale nie mogłem znaleźć opinii Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SRZMichał Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 010 czy 011? Kiedyś myślałem żeby je kupić na tor ale nie mogłem znaleźć opinii010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 To pomnóż te "niecałe 200zł" x2 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jak ciepło fajnie,ale w deszcz czy jak chłodniej lipa i to przy prędkościach jakie mogłem rozwinąć EN500 :) Metzelery nawet jakieś leżaki będą wiele lepsze.Też musze cos poszukac z wiosną.Dzisiaj się przejechałem :) To tak w celu pochwalenia się :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Pancur, ale pisz jaki model. 010 nie są złe ale za 4 stówki można kupić coś markowego. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SRZMichał Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Co do ceny wiadomo jeśli ktoś patrzy w sklepach z własnym narzutem to zapłaci 400zł,ale można kupić je za nie całe 200zł dlatego szukam jeszcze taniej.Co do modelów 010 a 011 to wielka różnica o niebo lepsze są 010 Apex (lepsza przyczepność) tylko do profilu /60/ do którego trzeba się przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Niestety też miałem możliwość sprawdzenia ich możliwości :banghead: Gorszego gówna na kołach nie miałem! Ślizgały się nawet na suchym przy turystycznej jeździe w XJ 600 Diversion. Na szczęście brat wykonał na tylnej wyrok :biggrin: i to jest jedyne zastosowanie dla tych opon!Jeśli twierdzicie, że to są dobre opony, to znaczy, że jeszcze nie jeździliście na dobrej, markowej gumie... Kto Ci powiedział, że to nie markowa guma? Shinko, to wielka azjatycka marka, znana na całym świecie. Od kilku lat, uzywam takiej jak ta na przód i nie znam lepszej. Trzyma na zimnym i mokrym. Choć jest miękka, to robi duże przebiegi. Zmieniam zazwyczaj nie dlatego że nie ma bieznika, ale np. dlatego że na trzeci sezon wypada założyć nową. to jest tylko przykład, chodzi mi o wzór bieżnika;http://allegro.pl/opona-motocykl-110-80-18-58v-p-sport-tury-shinko-i4936159099.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Trochę jak Lasertec od metzelera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Metzeler laser to wyjątkowa opona, kiedys przywiozłem taką motocyklem z motobazaru w łodzi, założoną w pasie, jak koło ratunkowe. To jedyne wspomnienie o tej oponie które kwalifikuje sie jako pozytywne. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Tak. Bieżnik ma podobny, lecz z laserem nie ma nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Shinko zamykałem bez problemu na torze, nigdy nie uciekła, bardzo stabilna przyczepność. Nigdy nie narzekałem na te opony. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi