Major87 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam.Wczoraj, dokładnie o 20 zaparkowałem swoją Kawę GPZ500S na moim podwórku :D. Co prawda niby wszystko było załatwione wcześniej, ale dzisiaj wypełniliśmy papierki na moje nazwisko i takie tam:D Czyli oficjalnie mam w końcu drugi motocykl :DTutaj fotka moich dziewczynek już w domu. Wiem, że jakość jest do bani, ale z aparatem nie mogłem się zmieścić w kuchni i musiałem robić komórką. W końcu! :D Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Napisz jeszcze z którą sypiasz :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Napisz jeszcze z którą sypiasz :biggrin: .Jakie sypiasz?Przecież widzisz, że one mu tylko gotują. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Gratki ! W takim towarzystwie sniadanie smakuje inaczej :biggrin: Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jak to zalotnie tyłkami wypięte :-)Gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Podziękował :D.Lech, jakbym miał wybrać jedną do sypiani, to tylko GPZta - Suza ma 9 lat! :DWczoraj przeglądałem historię tej Kawy, bo trochę tego jest. Wychodzi na to, że mam udokumentowane 17 lat, do tego jakieś rachunki za części i naprawy, HPI check kompletnie czyściutki. Nakręcone prawie 37k mil, czyli po remoncie silnik powinien pociągnąć co najmniej drugie tyle.Do tego było trochę nowych lub prawie nowych pierdół typu bateria, lusterka, łańcuch i zębatki, i o zgrozo - opony. Skapnąłem się dopiero w domu, jakoś wcześniej nie wpadłem na to, żeby się przypatrzeć. Pajac założył Pirelli City Demon :banghead: , czyli to samo badziewie, które mam w Suzie. Nie dziwię się, że gumy są zużyte tylko na środku.Byłem też dzisiaj u dilera Kawasaki popytać o części. Za komplet 2 tłoki z pierścieniami i uszczelki na górę silnika wyjdzie około dwie stówki, do tego trzy na kompletny układ wydechowy Delkevic z nierdzewki, z owalnymi puchami i około 180 na gumy Road Attack. Czyli zapewne znajdę to na necie dużo taniej :D. Akurat, na zimę jak znalazł :D :cool: . Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 A moja żona nie chce się zgodzić na zimowanie moich motocykli w kuchni i kompletnie nie mogę pojąć, dlaczego. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Bo to zła kobieta. Gratuluję zakupu. Fajna jest. Miałem taką dość długo i byłem bardzo zadowolony. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Grizzli - moja wczoraj nie miała nic przeciwko, w końcu zakochana w Kawach, a że ma w domu matkę Ninja, to już całkiem super :D. Niestety, czar prysnął dzisiaj rano, kiedy szykowała się do pracy i mam coś z tym zrobić. I zrozum tu takie stworzenie człowieku...Koroviov - dzięki :D. Myślę, że ja też ją potrzymam dłużej niż jeden sezon. O ile nie dobiję jej do końca moimi zdolnościami mechanicznymi :rolleyes: . Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Zdolnościami mechanicznymi być może ;) Natomiast jeżdżąc to będzie ciężko. Żadnego motocykla nie traktowałem tak ciężką ręką jak tego (poniżej 7 tys. w ogóle nie jeździłem) i nie protestował. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Bo to zła kobieta. Ciiiiicho, kurde, chyba nie chcesz, żeby Ci Gruzinów przysłała... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Byłem też dzisiaj u dilera Kawasaki popytać o części. Za komplet 2 tłoki z pierścieniami i uszczelki na górę silnika wyjdzie około dwie stówki. A daj spokój, lepiej kupić drugi silnik a ten mieć na części. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiater Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Brałbym tą niedoświadczoną z L;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ona może być malutka, ale widziała więcej niż niejedna duża maszyna :D.Limo, z zakupem drugiego silnika jeszcze poczekam, zerknę najpierw do środka i zobaczę, co jest nie tak. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Gratuluje. Miałem kilka lat GPZ500S i jeździło się nim zajebiście. Wdzięczna maszynka, obwiozła mnie po wielu zlotach, wycieczkach, nawet w Alpach dała radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi