zelazny25 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 czesc.osobiscie bym Ci odradzil,szybko z tego wyrosniesz.ogulnie wynalazkow sie nie kupuje.nie wiem jakie masz umiejetnosci ale moj brat ma 13 lat i smiga na kwaiw kdx125,juz mu brakuje mocy.polecam rm 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Większość Ci poleca simsona :wink: -możesz go kupić za 500zł (na chodzie z papierem) Jak mi znajdziesz Simsona na 500zl to jade w tej chwili do Ciebie i go kupuje, u mnie to chodza po 1800-2000PLN takze ladnie bym na tym wyszedl :D :D Wracając do tematu w sumie za takiego chinola dużo dać nie trzeba, ale średnio sie to spisuje(własciwosci jezde i awaryjnosc), chociaz w sumie na pierwsze moto to czemu nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) czesc.osobiscie bym Ci odradzil,szybko z tego wyrosniesz.ogulnie wynalazkow sie nie kupuje.nie wiem jakie masz umiejetnosci ale moj brat ma 13 lat i smiga na kwaiw kdx125,juz mu brakuje mocy.polecam rm 125. ale on dopiero chce zacząć, a twój brat przypuszczam że miał coś przed kdx Jak mi znajdziesz Simsona na 500zl to jade w tej chwili do Ciebie i go kupuje, u mnie to chodza po 1800-2000PLN takze ladnie bym na tym wyszedl :D :D Wracając do tematu w sumie za takiego chinola dużo dać nie trzeba, ale średnio sie to spisuje(własciwosci jezde i awaryjnosc), chociaz w sumie na pierwsze moto to czemu nie :) miałem do wzięcia simsona za 300żł na chodzie tylko frez od kickstartera zjechany, i drugiego za 400 ale byl z tym silnikiem chłodzonym wiatrakiem. (obydwa na chodzie z papierem, oczywiście stan wizualny nie był za ciekawy no ale... )ad. popytaj pijaczków :wink: Edytowane 21 Stycznia 2008 przez AdamSuzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Travised Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Wracając do tematu w sumie za takiego chinola dużo dać nie trzeba, ale średnio sie to spisuje(własciwosci jezde i awaryjnosc), chociaz w sumie na pierwsze moto to czemu nie :D Mi sie wydaje ze będzie spoko. Jutro idę zobaczyć go na żywo :D A tu wam dam kilka linków jak sprawuje sie taki cudo. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 http://forum.motocyklistow.pl/Co-kupic-wyb...d33-t83132.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelazny25 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 wlasnie nie mial i szybko zalapal o co chodzi.teraz juz wsiada na mojego ktm380.wariatjest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Wracając do tematu w sumie za takiego chinola dużo dać nie trzeba, ale średnio sie to spisuje(własciwosci jezde i awaryjnosc), chociaz w sumie na pierwsze moto to czemu nie :D Mi sie wydaje ze będzie spoko. Jutro idę zobaczyć go na żywo :D A tu wam dam kilka linków jak sprawuje sie taki cudo. :wink: To założyłeś temat żeby dostać opnie o tym co kupić czy żeby pochwalić się że kupujesz chinola ??? Pamiętaj nie kupuj MADE IN CHINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kupiłem kingwaya ATV 250 i już nie chodzi na jeden cylinder.PZDR Edytowane 21 Stycznia 2008 przez AdamSuzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 parametry osoby...wzrost 2m/ waga z 90kg..troche ciezko dobrac....ale poradzcie cos na taka osobe (cos w cross)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 polecam 250 4T YZF, CRF, RMZ itp mocy wystarczy, waga niezła, wybacza niektóre błędy, na tor i na CC w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A jakie sa koszty utrzymania crossa w 4T? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 zależy jak jeździsz, poszukajcie na forum, dużo o tym było już pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ok poszukam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 polecam 250 4T YZF, CRF, RMZ itpmocy wystarczy, waga niezła, wybacza niektóre błędy, na tor i na CC w sam raz jak brac to wolałbym juz wiekszą pojemnosc gdzie silnik jest mniej wysilony (bo jak z 250cm jest ok 40KM no to ile ten silnik wytrzyma) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A ja radził bym to dać tutaj http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=83132 i poczytać ten temat tam jest duzo o utrzymaniu 4t a ja polece jak z 250 to wr bo z testów które czytałe to wychodziła najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 różowy!!!!!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi