Limo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jak euro zjedzie w dół to te 160 jurków to nawet nie będzie 600zł. Ja jestem chętny :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 http://www.slovakiaracing.sk/en/fun-cup-2/Dziękuję. Wygląda obiecująco. Nie potrafię tylko znaleźć do kiedy jest ten pre-order. Rozumiem, że w tabelce z terminami w ostatniej kolumnie pojawią się linki do rejestracji? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Pre order jest do 30 dni przed imprezą. Z tego co pamiętam to pojawia się formularz rejestracji do kliknięcia Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jakby ktoś miał miejsce w busie/na przyczepce na 4-5 maja to ja się piszę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 To jakby się dla mnie znalazło miejsce to byłoby super :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 I jak z tym fun cupem 4-5 maja? Już bliżej terminu, jedzie ktoś? Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Dopóki nie znajdę nowej pracy muszę się wstrzymać z decyzją. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 wybiera sie ktos na slowacje z motormania 20 kwietnia? potrzebne miejsce dla jednej osoby (tylko czlowiek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 I jak z tym fun cupem 4-5 maja? Już bliżej terminu, jedzie ktoś?Ja mam w planach tego Fun cupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ale to się wszystko szybko zmienia.Rozwaliłem sobie kolano na cross-ie wiec chyba szybko nie pojeździe . Mam do odsprzedaży 2 dni na slovakiaring 20-21kwiecien z motormania 700zl, jak by ktoś miał ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 W niedzielę 17 maja jest wyjazd na tor Nemuno Ziedas koło Kowna na Litwie. Wjazd 300zł. Byłby ktoś chętny z Warszawy? Jakby pojechać w dwie osoby to na paliwo wyszłoby 150, max 200zł na osobę. Moim zdaniem ciekawa opcja. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luku Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jak się wyrobie z kupnem i przygotowaniem moto to też się zjawie 4-5 Maja. Slovakia rządzi. Cytuj http://www.2BeFast.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkolli Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jeśli z firmą Coffee Racers to polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jeśli z firmą Coffee Racers to polecam :) Jeśli masz na myśli ten wyjazd na Litwę to nie z Coffee Racers, ale ma być jakiś grill i napoje, wszystko w cenie, więc też powinno być fajnie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuut Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 W niedzielę 17 maja jest wyjazd na tor Nemuno Ziedas koło Kowna na Litwie. Wjazd 300zł. Byłby ktoś chętny z Warszawy? Jakby pojechać w dwie osoby to na paliwo wyszłoby 150, max 200zł na osobę. Moim zdaniem ciekawa opcja. Jeździłem po tym torze i mam bardzo dobre wspomnienia z nim związane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi