TomaszKoo Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Leci ktoś z Fialą na weekend majowy do Brna? Ja rozważam tą opcję "na próbę", zobaczyć jak będzie. Mówicie, że słabo z dostępem do czasów. A czy w związku z tym polecicie jakiś sensowny laptimer do zakupu? Ja się wstępnie przymierzam. Bliżej końca roku zdecyduje na 100% Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) V3 ok 450 dziko, a u Leguta podstawowe 699 (http://www.legato-motocykle.pl/pl/produkt/12915/laptimer-gpt-rti2001.html) + bateria więc chyba lepiej dorzucić i mieć coś, co w założeniu jest prawdziwym lapem, choć w wersji basic, a nie chinolem? Co do wyjazdu, to gdyby zebrała się większa ekipa na majowe Brno, można by połączyć transporty (gdyby ktoś leciał przez Jakuszyce lub Lubawkę). Ja chętnie przyłączę się do kogoś, lub mogę zabrać 1-2 konie na pokład. Edytowane 26 Listopada 2014 przez Kamel-JG Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ja planuję 20 czerwca 2017, tylko jeszcze nie zdecydowałem, do której grupy się zapisać ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Wynegocjowałeś zniżkę za wczesną rezerwację? ;) Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ja planuję 20 czerwca 2017, tylko jeszcze nie zdecydowałem, do której grupy się zapisać ;) To powodzenia życzę :] Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkolli Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Co się wtedy dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 W jednej linii staną wszystkie klasy wyścigowe. O ile zbierze się pełna czwórka. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 W jednej linii staną wszystkie klasy wyścigowe. O ile zbierze się pełna czwórka.Spoko, do tego czasu regulamin dopuści limit 3 osób w klasie, żeby każdy mógł dostawać puchar na każdej rundzie ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 W 2015 Actionbike będzie miało znów promocje. Wkrótce więcej info. PS. Brno jako tor GP jest nieporównywalnie ciekawszy od naszego reliktu PRL-u... Nie wspominając o infrastrukturze i całej organizacji... Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 JEDZIE KTOS NA SLOWACJE ??http://motormania.com.pl/newsy/kraj/track-day-z-motormania-na-torze-slovakiaring/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) JEDZIE KTOS NA SLOWACJE ??http://motormania.com.pl/newsy/kraj/track-day-z-motormania-na-torze-slovakiaring/ Irytująca trochę płatność, że do końca stycznia (później to sobie jakiś kosmos pieniądze życzą).Fun cup wychodzi taniej albo tyle samo i można płacić kiedy się chce. Osobiście wolałbym Fun cup 4-5 maja, ale to zależy od logistyki, rozważam i motormanie, do końca stycznie niby jest czas. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez TomaszKoo Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Tom, a masz możliwość zorganizowania jakiegoś transportu? Wygląda ciekawie, chociaż faktycznie maj jest lepszym terminem jeśli chodzi o pogodę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 A jakiegoś linka na ten "Fun-cup" możecie dać? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Z warszawy jedzie przynajmiej 5 osob , ja mam busa na 4 moto wiec i tak bedziemy brac osobowke z przyczepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) A jakiegoś linka na ten "Fun-cup" możecie dać? http://www.slovakiaracing.sk/en/fun-cup-2/ Edytowane 23 Stycznia 2015 przez TomaszKoo Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi