mirus12 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Marzeniem jest kupno takiego Enfielda.Czytałem że sylwetka się nie zmieniła, a jedynie silnik, który jest mocniejszy. Mimo zmian maszyna ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Na Enfieldach prawdziwych to Ja smigałem w latach 90-ych ..... frajda niesamowita, teraz niestety Motocykl nie taki jak kiedyś :(Jak prawdziwe Harleye, wybacz ale to jest takie pierd....nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wybaczam ..... nie bardzo wiesz o co chodzi ale musisz się odezwać, przyzwyczaiłem się :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Wybaczam ..... nie bardzo wiesz o co chodzi ale musisz się odezwać, przyzwyczaiłem się :DWybacz ale mam ważniejsze rzeczy niż udowadnianie pierdół na FM :sad: .Pokażesz swojego Cafe to zobaczymy czy masz w ogóle pojecie o temacie. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez starydziad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Te, zdjęcia miały być wczoraj :PTo co z tymi zdjęciami tego prawie Cafe :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 zgrabny i nie poraża kosztami zakupu bazy i modyfikacji. http://www.caferacer.com.pl/?p=9730 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dom kończe, więc kasa poszła na siłowniki do Bramy na Pilota :D i na wykończenie Basenu ...... szukam dalej :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 "inspired by Łysy" hehe Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Dom kończe, więc kasa poszła na siłowniki do Bramy na Pilota :D i na wykończenie Basenu ...... szukam dalej :DWiesz niektórzy z FM wydają więcej na "zrobienie silnika " niż ty na tego Cafe chcesz wydać :wink: .Nie daj się prosić daj zdjęcie "gruza". Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez starydziad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wiesz niektórzy z FM wydają więcej na "zrobienie silnika " niż ty na tego Cafe chcesz wydać :wink: . Co tak nieśmiało? Napisz że miałeś siebie na myśli, no dalej, nie wstydź się :D Dodaj jeszcze ile wydałeś na kojec, akwarium, bramę i w ogóle pochwal się :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Nie koszt a serce i godziny pracy wlożonej w projekt liczą się , no nie?efekt końcowy ma zadawalać właściciela nie kibiców , no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Łysy, jeszcze raz napisze może prościej: NIE KUPIŁEM, KASA NA MOTO POSZŁA NA AUTOMATYKĘ DO BRAMY ...... TFU ....... NA SIŁOWNIKI I NADAJNIK :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 p.s. Wszelkie głupie wpisy " hejterów" natychmiast kasuje :DNo cóż, sam piszesz głupoty.Co do Cafe to jak zrezygnowałeś to trudno, szkoda bo mógł powstać fajny motorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ty to jednak jesteś "ewenement" ........ a gdzie Ja napisałem że zrezygnowałem? :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Wiesz, jest taka grupa na forum która zawsze "wie lepiej" choćby nie wiem co, i to w każdym temacie :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi