Sherman Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Ja kupuje 95% gratów w OlekMotocykle, tylko nie w tej ogólnej sieci sklepów, ale w pierwszym sklepie, który działał od samego początku (na ul. Serwituty w Wawie). Prowadzi go doświadczony zawodnik MX, więc faktycznie można dostać dobry rabat na graty do motocrossu nie mówiąc o tym, że mają praktycznie wszystko na stanie (dla porównania: zamówienie byle gówna w Monster Bike Kawasaki albo Suzuki Piaseczno to konieczność wpłacenia zaliczki i czekania minimum 4 dni roboczych - śmiech na sali).Także polecam ten właśnie sklep, który funkcjonuje pod adresem http://www.sklep.olekmotocykle.pl/ Edytowane 1 Listopada 2014 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 No olka to chyba każdy zna ale ceny z ich strony są wysokie. Vertex do kxf 250 cena katalogowa u nich 629zł. Znaczy się rabacik musisz dostawać zajebisty bo z tego co wiem to raczej tak z 10% dają. Szkoda, że u mnie nie idzie wyrwać gratów w takiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 No może tak, bo jak jest netto 475 zł, to właśnie po rabacie i odpisaniu kosztów wychodzi jakieś 400 zł. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 nie no Stary, to trochę abstrakcja, takie koszty to nam podawaj brutto proszę :) Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkolli Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Sherman, wybieram się jutro do Sochaczewa pokibicować. Rozumiem, że startujesz? W którgm wyścigu(klasa, licencja) i jak Cię rozpoznać?:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Hej! Tak, będę startował. Ogólnie to jadę w klasie ludzi z licencjami C, szukaj żółtej Suzuki i zawodnika z numerem 666 z poniższego zdjęcia :)Poza tym łatwo namierzysz białego busa VW T4 oklejonego w barwy Kato Racing/MXMoto, wbijaj śmiało :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkolli Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Byłem, widziałem, podoba mi się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 kurde żałuję, że nie wpadłem :( Jacek zadzwoniłbyś i poinformował, że jedziesz. Kurde miałem raptem 30km... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 no szacun , sherman zapie**ala, obserwowalem dwa wyscigi , jedzie rowno i bez glupich bledow , a powiem wam ze wytrzymac kondycyjnie jeden wyscig to wyczyn a dwa w odstepie paru godzin to juz mega wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie jak wyrehabilituję kolano to uda nam się polatać na jakimś treningu z mxmoto. Chłopaki kiedyś na serwisie strasznie zachwalali jak dobrze Ci idzie . Niestety u mnie w tym roku pauza z powodu kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Dzięki za miłe słowa - jeżeli coś miłego mówili w MXMoto, to znaczy, że dobrzy z nich nauczyciele, bo to właśnie oni bardzo dużo wiedzy przekazują, zawsze zajebiście się z nimi lata. No i nie ma takiej hopy, której by nie skoczyli, więc już kilka razy jak z nimi latałem to mnie odpowiednio "napędzili" na fragment, którego się bałem :buttrock:Patryk, wracaj do tematu a ja postaram się nie zgruzować do tego czasu :icon_razz: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Sherman,jak Ci poszło w Sochaczewie ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Dzięki za miłe słowa - jeżeli coś miłego mówili w MXMoto, to znaczy, że dobrzy z nich nauczyciele, bo to właśnie oni bardzo dużo wiedzy przekazują, zawsze zajebiście się z nimi lata. No i nie ma takiej hopy, której by nie skoczyli, więc już kilka razy jak z nimi latałem to mnie odpowiednio "napędzili" na fragment, którego się bałem :buttrock: Patryk, wracaj do tematu a ja postaram się nie zgruzować do tego czasu :icon_razz: No właśnie chwalili że długo się nie zastanawiasz tylko raz dwa podchwytujesz temat bez cackania :buttrock: Plan rehabilitacji jest taki aby styczeń/luty wrócić do sprawności, busa mam także nadzieja że parę razy na próbę pod most uda się wyskoczyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) No właśnie jest kilka pomysłów, jakby zima się okazała niefajna... Opcje, które są na tapecie to:- Belgia/Holandia, temperatura raczej zawsze na plusie, 1200 km od W-wy, piękne miękkie tory za 10-15 euro dzień- Włochy, okolice Fermo. Kemping ze specjalnymi udogodnieniami do MX (myjki itd.), w okolicy kilkanaście różnych torów- hala w Czechach, niestety koszt około 100 euro/dzień- jeżeli temperatury będą niewiele poniżej 0, to prawdopodobnie na polskim wybrzeżu będzie na plusie, więc wypasiony tor Sobieńczyce Speed Star z widokiem na morze jak się leci największą hopę :)- MX park na Węgrzech, 1000 km, ale rewelacyjne tory w jednym miejscu Tu poglądowa fota miejscówy na Węgrzech: Edytowane 17 Listopada 2014 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 No ja niestety nie mam funduszy na takie eskapady za granice, bo wszystkie środki w tej chwili idą w rehabilitacje kolana. Ja tam mam nadzieję, że ewentualna zima ze śniegiem itp będzie krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi