Jookoozzz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Mam pytanie jak powinna działac pompka przyspieszajaca membranowa...u mnie membrana ( ten bolec co wciska membrane ) jest naciskana tylko przy otwarciu 1/4 przeputnicy gdy otwieram przepustnice dalej to pompka nie jest juz naciskana...czy to jest poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Mam pytanie jak powinna działac pompka przyspieszajaca membranowa...Generalnie pompka przyspieszająca ma za zadanie wstrzyknąć paliwo do dolotu przy gwałtownym otwarciu przepustnicy -głównie w niskich partiach obrotów. Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pewnie chińska 50 4T Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jookoozzz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) gaznik d14a1 . Szukam przyczyny zamulenia/zadławienie przy nagłym otwarciu przepustnicy. I nie wiem czasem czy pompka mi nie przylewa gaznika. Dodatkowo do tego mam iglice na tłoczkach co do takich garnuszkow wchodza i nie wiem czy czasem nie sa za długie te sprezynki i wtedy utrudnia ich podniesienie... Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Jookoozzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxma Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) YUBY mam wrażenie że to jest gaźnik od hondy......tyle że civic Edytowane 27 Stycznia 2014 przez proxma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidkus Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 oczywiscie ze civic .... Cytuj Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 czyżby nie było forum samochodowego? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jookoozzz Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 gaznik z d14a1 dual carb...taki jak w motocyklach hondy...na forum samochodowym i jak kazdy mechanik u mnie w okolicy ucieka na widok tego gaznika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi