MONSTER LESZNO Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Piękna walka o podium, w końcu MM musiał o 1 miejsce powalczyć :) Oby kolejne wyścigi były nadal tak emocjonujące :) Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Z mokrym asfaltem chodziło mi o to że zawsze są jakieś gleby i roszady w czołówce, bo łatwiej jest popełnić błąd. Np. ambicja Vale mogłaby znowu wyprzedzić jego talent ;) Nie wiem jak jeździł MM na mokrym. Z transferami dla mnie sprawa jest oczywista - garnitury z HRC musieliby upaść na głowę żeby wykładać kilkakrotnie więcej kasy zamieniając Pedrosę na Lorenzo, a jednocześnie mając Marqueza i tytuł w kieszeni. Uważam jak MatMax - Honda ma najszybszego zawodnika i drugiego szybkiego i to im wystarczy i do mistrzostwa i zwycięstwa konstruktorów. Ale yamaha była słaba na prostej startowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 HRC tak... ale co z Lorenzo?nie wierzę że po "biednym" sezonie ani On ani jego agent nie zapukają do drzwi konkurencji. Widać że Lorek to bardzo ambitny gość. Jeśli ambitny to na pewno pieniądze nie przysłonią mu możliwości zdobywania tytułów na homdzie. Kwestia dogadania się. Pedro to nie jest ta półka. Honda nie jest głupia.Tylko rodzi się kolejne pytanie czy to nie jest ryzyko posiadania 2 najlepszych zawodników w stawce w jednym teamie. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ale moc nowych silników Ducati ... no, no. Jak poprawią prędkość w zakręcie to mogą poważnie pozamiatać. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 W Ducati jest potrzebny Marquez (jak kiedyś Stoner) a nie Dall' Igna :) Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dobra Panie i Panowie kusicie jak cholera, gdzie mogę pooglądać wyścig z niedzieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dobra Panie i Panowie kusicie jak cholera, gdzie mogę pooglądać wyścig z niedzieli ?Nie widziałeś??? Przemo musisz to nadrobić :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Oglądałem "nasze" wyścigi na żywo. Ponawiam prośbę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Oglądałem "nasze" wyścigi na żywo. Ponawiam prośbę .To fajnie, że widziałeś ich jazdę. O teraz jest powtórka na polsat sport :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuut Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mnie przeważnie w czasie gdy jest wyścig nie ma w domu i oglądam wyścigi na kompie - ściągam z torrenta. Zawsze parę godzin po wyścigu można już ściągnąć. http://thepiratebay.se/torrent/10274899/MotoGP.2014x06.Italy.Race.BTSportHD.SDlink do ostatniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Uwielbiałem Micka Doohana. Oglądałem jego zdobyte wszystkie mistrzostwa.Cała prawda o Marquezie http://www.motogp.com/en/news/2014/Doohan+on+the+strengths+of+champion+MarquezChłopak się bawi i cieszy z jazdy i myślę że będzie to jeszcze długo trwało, przez wiele lat.Czy ktoś jest w stanie pokonać Marqueza ? Ostatnio było bardzo blisko ale już się nie zakładam :) Piwo przegrałem i postawiłem :)Czy Dani wreszcie się przebudzi w tym sezonie ? :) Czy Lorenzo pokaże kolejną klasę tak jak dwa tygodnie temu ? a może jednak Roosi ? :)Zapowiada się kolejny piękny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Hehe Matmax już wypite daaawno . Ten wyścig też pooglądam "po czasie" ale dzięki Bimbakowi damy radę . Moim zdaniem tylko Rossi i Lorek mogą zrobić rywalizację ciekawszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Mógłby zawstydzić naszych piłkarzy....:-): http://photos.motogp.com/2014/06/12/_ds-_s1d4543_original.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Naszych to nawet ja mógłbym zawstydzić, i to po 3 piwach. Na twitterze:Pedrosa: Na wyścig w ten weekend będę miał na sobie coś specjalnego.Crutchlow: Mam nadzieję, że dodatkowe 50kg. hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 A którą miejscówkę polecacie w Brnie? Są wejściówki na stojące po 68 E, czy lepiej pokusić się o jakąś trybunę? Kto był i coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi