ernestZL Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 No i nie porównujmy Schumahera do wędkarza... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jak to ktoś mądry powiedział, "sporty motorowe nie wybaczają powrotów". No i chyba coś w tym jest, bo 1 czy 2 sezony nieobecności w tak wyśrubowanej stawce to przepaść, której chyba nie da się nadrobić talentem choćby z tego powodu, że rywale też go mają, a non-stop trenują. Do ścigania się wrócił choćby Schumacher i wszyscy wiemy, co było... Oprócz tego że faktycznie trudno porównywać Schumiego i Stonera to Schumacher wracał z emerytury coś koło czterdziestki. Z drugiej strony są też takie historie jak Herman Maier, Lance Armstrong czy Michael Jordan. A newsa o testowej roli Stonera w hondzie podała motogp.com więc proszę zluzować pod brodą :) - news o tyle ciekawy, że to nie on będzie testował opony w Australii. A to z pewnością nie ostatni news o CS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Z pewnością :D. A on tak chciałby żeby go wszyscy zostawili w spokoju, biedaczysko :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Bo w sumie nienajgorzej jeździł ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ja też nie rozumiem tego (przepraszam za słowo) "spuszczania się" nad Stonerem. Dwa tytuły to jeszcze nie kosmos. Teraz ryby i trochę testów - o so chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Może nie zawsze chodzi o tytuły ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Na pewno nie. Ale akurat Stoner kibiców zbyt wielu nie przysporzył sobie czymś innym ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterQ Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Na pewno nie. Ale akurat Stoner kibiców zbyt wielu nie przysporzył sobie czymś innym ;). I tu się nie zgadzam.... Jestem fanem Daniego Pedrosy, który nie ma tytułów w klasie MotoGP, a mam do niego największy szacunek i respect z całej stawki.... I jak to wytłumaczysz? Ja Go lubię za całokształt i według mnie nie musi zdobyć tytułu, a i tak będzie dla mnie autorytetem przez cały czas. Wiadomo, że jak zdobędzie tytuł to dobrze, ale jeśli nie - to i tak nie zmieni to mojego nastawienia. Cytuj Trzymam kciuki za Daniego Pedrosę i Mavericka Vinalesa w klasie MotoGP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Przecież sto razy o tym było, ale modnie trzeba pozować, że nie wiadomo o co cho. Chodzi dokładnie o to, że nie wiadomo jak on to robił - o czym mówili teżsami zawodnicy oglądający nie tylko jazdę, ale i telemetrię. A spuszczać się można nad różnymi rzeczami - liczbą tytułów, kibiców, uśmiechów itd. c'nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Można tylko po co. Rozumiem jeszcze jak ktoś się zachwyca gościem który nadal się ściga, ale po kiego grzyba linkować niusy o kimś kto utrzymuje że nie chce mieć nic wspólnego z tym sportem, ale łaskawie przyjmuje zaproszenia na wybrane rundy żeby móc się ponabijać z tych wszystkich oszołomów i sam robi wokół siebie szum. Czyżby sama legenda nie wystarczała do sprzedania swojej książki? :biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Można tylko po co. Rozumiem jeszcze jak ktoś się zachwyca gościem który nadal się ściga, ale po kiego grzyba linkować niusy o kimś kto utrzymuje że nie chce mieć nic wspólnego z tym sportem, ale łaskawie przyjmuje zaproszenia na wybrane rundy żeby móc się ponabijać z tych wszystkich oszołomów i sam robi wokół siebie szum. Czyżby sama legenda nie wystarczała do sprzedania swojej książki? :biggrin: Daj już spokój, Limo. Bredzisz niemiłosiernie. Nigdzie Stoner nie powiedział że "nie chce mieć nic wspólnego z tym sportem." Jak masz problem z newsami Dorny linikowanymi w temacie pt. Motogp tylko dlatego że dotyczą Stonera to po prostu przewiń stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Uuu, w takim razie przepraszam :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Nie no co Ty, ja myślałem że będziemy sobie jeździć po naszych idolach radośnie, a tu nastąpiła obraza to odpuszczam :)Weź może wywal tę pyskówkę żeby był porządek, bo ja nie mogę. Dzięki. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Limo, Stonera przeproś :P Ja się nie gniewam. Nie, zostawmy wszystko jak jest. Przynajmniej jest wiadomo o kim można pisać, kogo disować a kogo podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Stoner, przepraszam chłopie ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi