theodor. Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Liczę na dobrą zabawę,tak więc na kresce stanie Ducati 999 2003r.Może sie pochwali reszta czym jedzie? Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) A tutaj czysta forma z rocznika (ku zapewne oburzeniu niektórych...) 2003 i po przebiegu 70 tysięc km ;) Edytowane 11 Lutego 2014 przez Lovtza Cytuj Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 No to zobaczymy czy wloszczyzna czy japonszczyzna bo wtedy jeszcze niemiecka mysl techniczna nie byla na takim poziomie zeby stawac do walki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Piórko, właśnie siedzę nad manualem do CBR1000RR 2014 i mi się przypomniała nasza rozmowa. Chodzi o motto założyciela koncernu Honda, niejakiego Soichiro Hondy, który rzekł mawiać "NAJWIĘKSZY ROZWÓJ NASTĘPUJE POPRZEZ WYŚCIGI" :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Sherman, ale co Ty chcesz rozwijać? Hondzie chodziło o technologię i sposoby budowy motocykli. Z całym szacunkiem, ale WMMP ma, delikatnie rzecz ujmując, ograniczony wpływ na postęp technologiczny w obszarze motocykli sportowych ;) Edytowane 11 Lutego 2014 przez Lovtza Cytuj Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja zaczynam składać to co Yuby, choć teraz żałuję, że nie kupiłem 600 (mój brak umiejętności plus roczniki do 2003) - 750 nie porządzę ;) , ale będę ścigał innych (chociaż za 999 to będzie czysta przyjemność jechać :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (chociaż za 999 to będzie czysta przyjemność jechać :biggrin: )No nie wiem, z Ducat`a zbędne elementy konstrukcyjne mogą odpadać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 No Przemek gratulacje, pochwal się sprzętem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 No nie wiem, z Ducat`a zbędne elementy konstrukcyjne mogą odpadać :icon_razz:Spoko, spoko, co mogłem to zdemontowałem :D Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Na razie nie ma się czym chwalić, ale na pewno nie będzie tak grubo i tłusto jak u innych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 No to jaki sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 jak zyć? jak żyć..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 kurde takie K3 w litrze w stosunku do reszty sprzętów to trochę przepaść... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 też mnie zastanawia dlaczego akurat 2003 a nie 2002 albo 2004. co w tym roku było takiego, że akurat tutaj przebiega granica. 1998 to z tego co pamiętam wypust R1 i to było logiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 U ludzi wywodzących się z AW istnieje jedna logika, logika pieniądza i malutkich prywatnych interesików. Zawodnik, a kto to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi