Skocz do zawartości

WMMP 2014

Niesmiertelny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10.02.2014 o 15:50, Sherman napisał:

Takiego gadania nie lubię, nawet bardzo. Jeżeli ktoś się czuję za staro, żeby się pościgać, to sugeruje nie udzielać się w temacie sportu motocyklowego, bo czy to się komuś podoba czy nie, ZAWODY SĄ PO TO, ŻEBY SIĘ ŚCIGAĆ. A cała gadka o braku spiny, braku parcia na wyniki i czasy to głupie gadanie, czego najlepszym dowodem jest to, że na SD wszyscy biorą kostki i mierzą czasy, niezależnie od doświadczenia, planów itd.

Rywalizacja jest esencją postępu i rozwoju i jej brak to po prostu machnięcie ręką na to, co fajne w życiu.

Sherman, kostki na SD ludzie biorą również po to, by ścigać się ze sobą i mierzyć własne postępy.

Zgadzam się, że regulamin powinien być opublikowany znacznie wcześniej, ale to pokazuje tylko, że sport motocyklowy w Polsce to margines i należy traktować go (tak, jak napisał Łowca) hobbystycznie i na luzie.

a jak nie, to pomyślcie, żeby własne dzieci wysłać do Hiszpanii lub tam się przeprowadzić.

W dniu 10.02.2014 o 12:51, M a D a F a K a napisał:

Bawić, pić browara, zdobyć pucharek? Panowie litości co wy pier...e. Tu mają kości trzeszczeć, motki sra* panewkami, a zawodnicy ocierać się łokciami. Co to imprezy z ramienia ZBoWiD-u mają być? Emeryten party? Ja to się już nie znam od 300 ZGH jakiś skrzywiony jestem, inaczej to wszystko widzę i denerwuje mnie jak na kresce stoi mniej niż 20 maszyn.

Pees. Stoch (stary) do syna (złotego): "... trzeba 100 razy przegrać aby raz wygrać..."

Wydaje mi się, że MYC nie jest dla Ciebie ...

Tutaj niewygodne fakty też znikają !

Ja tak mam ze Jak staruje to walcze ,jak skonczymy walczyc to pijemy razem piwko ,nawet z tymi co nas objechali :)

Jasna sprawa ze jak sie staruje to po to zeby wygrac a nie po to zeby sie przejechac w wyscigu,chodzilo mi raczej o to ze jak juz mamy sponsora ktory daje kase to konczy sie zabawa i nie jest to juz hobby bo sponsor oczekuje wynikow ,a tak daje z siebie wszystko ale tylko dla wlasnej satysfakcji.

A Pretendenty umarly bo caly cykl WMMP umarl i tyle ,nigdy nie bylo tam ograniczen a ludzi bylo kiedys tyle ze jak sie przyjechalo za pozno na runde to nawet w lesie juz nie bylo miejsca!

Szkoda czasu, kasy, zdrowia, nerwów, sprzętu, ... na udział w JAKIEJKOLWIEK rywalizacji (niekoniecznie sportowej), jeśli mamy reprezentować podejście "mogę dostać od wszystkich baty, nie zależy mi".

Co jednak nie znaczy, że trzeba koniecznie rezygnować z frajdy.

Sikor#44 Moto Training

https://www.facebook.com/Sikor44/

W dniu 10.02.2014 o 19:35, theodor. napisał:

Dobra, wystartuje w MYC

No i winszuję serdecznie koledze :) Od czasu kiedy wpakowałeś się w te Dukaty, to pierwsza racjonalna motocyklowa decyzja w Twojej jednośladowej karierze ;) Im więcej będzie tego naszego padła na starcie, tym lepiej ;)

Edytowane przez Lovtza

Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl

W dniu 11.02.2014 o 06:29, MatMax78 napisał:

Madafaka chce sprzedać dobry sprzęt ;) :)

i na jednym garnku w dużej patelni będę wszystkich mijał jak ..."leżące szmaty" :icon_mrgreen:

Edytowane przez M a D a F a K a