IZO Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 A samurai 1.9d ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja mam peugeota 206 silnik 1.4 75KM w benzynie. Jezdze z dwoma motocyklami dwie lub trzy osoby i zwykla towarowka przerobiona na moto. Do 100km/h mozna wszystko, pozniej juz sa problemy. Odrebna kwestia to spalanie. W tak lekkim aucie jazda powyżej 100 się w żaden sposób nie kalkuluje. Z wyprzedzaniem wiadomo, potrzeba dużo miejsca ale się da. Wyczuwalna różnica jest slabe hamowanie. Z zawieszeniem nic się nie dzieje Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 potrzebuje ktoś jeszcze fury do targania przyczepy? oddam za słabą wypłatę, w niezłym stanie mondzia mk II w hatchbacku http://olx.pl/oferta/ford-mondeo-ghia-CID5-ID7nZhF.html haka nie ma ale na hak opuszczę ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja oddam za jeszcze mniejszą wypłatę z hakiem:) http://olx.pl/oferta/volvo-740-CID5-ID7yZzx.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 podoba mi się ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Volvo serii 7xx i 9xx to dobry wybór nie tylko pod kątem ciągania przyczepy. Prosta konstrukcja i wysoka jakość niesie za sobą niskie koszty utrzymania. Duże okna i promień skrętu mniejszy niż w Peugeocie 106 powodują , że manewrowanie jest banalnie proste.(mam 940 od kilku lat) Tak na marginesie - Samurai i Jimny to nie są PSEUDOterenówki. Pseudoterenówka to np. BMW X5. Samurai i Jimny mają prawdziwy solidny napęd na 4 koła i dobre własności terenowe - jedynie nikczemne gabaryty powodują , ze wyglądają niepozornie. Edytowane 18 Listopada 2014 przez kubaDR600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Nie takie niskie. Mi potrafiło wciągnąć 19l lpg na krótkich dystansach:) No i dynamika w najpopularniejszej wersji 2.3 słabiutka. Fakt, że przyczepę się tym miło targa ale myślę, że obecnie ma się co pakować w tak wiekowy samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Mam 740, 2,3 silniczek, automat. Od nowości auto w rodzinie. Po tylu latach ma tylko 140 000 przebiegu, jeżdżony sporadycznie. Mało które współczesne auto dorównuje komfortowi w podróżowaniu temu VOLVO. Nigdy nie liczyłem dla niego spalania, ale spali dokładnie tyle ile wleje. Ciężko wypowiadać się o bezawaryjności w przypadku takiego przebiegu jak u mnie, nie miałem z tym samochodem żadnych problemów, a jest u mnie od 7 lat. Użytkuje go sporadycznie, ale lubię ten samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 No to ja byłem posiadaniu tego samego modelu tylko w manualu. Fakt wygodny tyle, że w serii głośny jak na tą klasę samochodu. Ja miałem dodatkowo wyciszony i było ok. Fura dobra ale 2.3 jednak to trochę za mało na te auto. Wersje turbo to już inna rozmowa:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Siedemseta turbo ma 156 koni. To o 100 za mało jak na dzisiejsze standardy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) 2.0 turbo 16v ma 200 koni a że samochód wbrew pozorom jest dość lekki to przyśpieszenie wychodzi 7 sekund do setki, czyli szału nie ma ale jak na taki klocek jest nieźle nawet jak na współczesne standardy:) Edytowane 18 Listopada 2014 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ten diesel nie rokuje. W Safrane dobry silnik to 2,5 20v z Volvo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi