Dudinozor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Znajomy 4-5 lat temu nabył gr650 w Holandi, a w zasadzie to dostał go gratis do ciężarówki :) Właściciel twierdził, że moto jest zepsute i dużo się nie pomylił. W Polsce motocykl odpalił, został wymieniony olej, filtry (filtr powietrza na zamowienie kosztował 150zł) ale po przejechaniu na oko może z 200km zgasł. Po odkręceniu pokrywy silnika okazało się, że nie ma tam za bardzo oleju. Od tamtej pory sprzęt stoi w szopie i niszczeje. Podobno jest to dość rzadkie moto i w związku z tym pewnie części będa drogie. Podejrzewam, że trzeba było by w niego włożyć sporo gotówki. Pytanie jest takie czy warto się w to bawić czy może lepiej jak ma się kurzyć sprzedać go w takim stanie jakim jest (a wizualnie też nie jest to perełka) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie sprawdziliście stanu oleju ... no ;| Warte to teraz czopke gruszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie sprawdziliście stanu oleju ... no ;| Warte to teraz czopke gruszek. Ja z tym motocyklem nie miałem wiele wpolnego, ale jak ide do pracy i widzę, że służy za stojak pod części do tirów to się smutno robi. Pomyślałem, że można by go od niego odkupić za symboliczną kwote i oddać komuś do naprawy, ale jak to warte czopke gruszek to się w to pchał nie będe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maneta Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Suzuki GR 650 Tempter,bardzo fajny motorek,mój kolega miał taki,może jednak spróbujcie reaktywować tego youngtimer-a,a nóż widelec może się uda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zmieniony był olej a potem go nie było? Coś tu nie gra. A tam wał nie jest na łożyskach? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexster Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie szkodzi spróbować, a zawsze jakieś zajęcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zmieniony był olej a potem go nie było? Coś tu nie gra. A tam wał nie jest na łożyskach? Też, mi się wydało to dziwne- może gdzieś kapało, a właściciel nie sprawdzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Przecież nie wykapałoby 2 litry oleju. A Wy tylko zaglądaliście przez dekiel? Nie ma tam okienka albo bagnetu do sprawdzania stanu oleju? Proponowałbym odkręcić korek spustowy, myślę że jednak coś wyleci. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maneta Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wał korbowy jest na panewkach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Do motocykla można dokupić nowe części co prawda w USA ale zawsze.. nptutajhttp://www.mrcycles.com/fiche_select2.asp?category=Motorcycles&make=Suzuki&year=1983&fveh=2125#.UV8tiTeBA31 Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suzi650 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Witam, czy ktoś z was jeździ tym samym sprzętem??Widziałam jeden temat podobny, ale stary, więc sobie pozwoliłam tu zamieścić :)Czy orientujecie się, gdzie można nabyć pokrętło do regulacji tylnego zawieszenina?U mnie ułamane/urwane - po prostu brak stwierdzony .Na razie jedyny pomysł jaki mam to Bazar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie wiem czy podobnego nie było w starszych GS450L .ALbo ebay .Szczerze mówiąc to przy tak miekkiej ramie ta regulacja nic nie dawała :P 3 lata sie tym bujałem :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi