Raszu1 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Nie wiem czy widzieliście... ciekawy projekt, biorąc pod uwagę, że custom wymyśliła firma z branży akcesoriów do broni bojowej.http://www.sabotagetimes.com/camouflage/magpul-ronin-motorbike/ Cytuj Pozdro 600cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dziwak :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Kojarzy się z Hello Kitty. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuchuOEM Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Szkoda, że już nie aktualne i nic nie widać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 https://www.google.pl/search?q=Magpul+Ronin&espv=2&biw=1511&bih=725&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwijyM-Hm9rOAhWJDCwKHaqEAJwQ_AUIBigB&dpr=0.9 Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Gógla nie znajo. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuchuOEM Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Znajo ale sie nie rozumiejo.Dla mnie genialny wygląd ciekawe jak właściwości jezdne i czy coś on świeci w ogóle z tych soczewek. I nie wiem czemu "się kojarzy z Hello Kitty." Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez BuchuOEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Podejrzewam ze wzrokiem przepala asfalt ;) ewentualnie zawstydza jadacych z naprzeciwka ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Mała pokraka....... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Mała pokraka....... Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTylko nie mala :P Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi