Tuzmen Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 W moim przypadku działało to 3 dni, 126p :) i musiałem szukać nowej szyby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość małaMi Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 może ktoś z"nas" co preferuje tę metodę nagra filmik i wrzuci na fm, zobaczymy a jak co to się pośmiejemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Temat prowokacyjny a założyciel tematu ma prowizję od każdej wymienionej szyby :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Są rzeczy na tym świecie Halinka o których sie fizjologom nie śniło.Ja Ci to mówię Halinka. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Różnica temperatur zniszczy szybę, tak jak polewanie zimną wodą z węża niszczy szybę latem w nagrzanym aucie. Tak bywa jak się myje auto wężem ogrodowym. Skrobać się nie chce? Boisz się o rysy? Kup skrobaczkę z gumką i rys nie będzie. Skrobanko to tylko chwilka, a na zimnym silniku przecież i tak nie pojedziesz więc masz czas na skrobanie. No chyba że sąsiad z bloku podpierdoli ma Milicję że silnik masz odpalony podczas skrobania/odśnieżania. Ja mam podwórko i tam odpalam auto, idę z psem na spacer, zanim się spakuję i przygotuję do wyjazdu to auto mam już nagrzane w środku a szyby przejrzyste.Bez skrobania. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samonek4 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Samonek - wrzucaj filmik ze swoją szybą i swoim wrzątkiem! Chętnie pooglądam :biggrin:.A potem kup sobie gogle, bo jak będziesz jechał, będzie Ci trochę wiało :laugh:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samonek4 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Wrzątkiem nie odmarażałem ale ciapłą wodą parę razy próbowałem i nic się nie stało. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez samonek4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Aha. Znaczy - bardzo zapobiegliwy, bo już szuka rozwiązań, których będzie potrzebował jak będzie miał. Samonek - w takim razie, od razu kup auto bez przedniej szyby, nie będziesz miał problemu. Hehehe, Samonek - spójrz, jakiego zgrabnego posta wysmażyłeś :laugh: Edytowane 22 Stycznia 2013 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 A może skrobaczka? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 najlepszym sposobem na te nieszczęsną zamrożona szybę jest kurna autobus , tramwaj , taryfa . I dzięki autobusom nie drapie tej zasranej szyby , oszczędzam na benie i na szpreyu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Pare lat temu kiedy jeździłem swoim pierwszym autem marki Polonez zdażyło mi sie w ten sposób pare razy odmrazac szybę. Moczylem gąbke w gorącej wodzie i ciach na szybę. Zero strat szyba przetrwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nem tudom Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Parę lat temu widziałem gościa, który przebił patent z ciepłą wodą:Mroźny poranek, samochód marki tarpan (ten taki z dieslem od lublina i drewnianą paką). Gość podgrzał sobie szybę przy pomocy... kopciucha z gazety. Od środka.Żeby potem nie było na mnie: TO TYLKO TAKA CIEKAWOSTKA. ODRADZAM STOSOWANIE :) Edytowane 23 Stycznia 2013 przez nem tudom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A ja tak samonek myślę, że jeśli to autko firmowe w którym odmrażasz szybe, spróbuj może pociągnąć przedłuzacz i wstaw farelke do kabiny. Bedziesz miał odkutą szybę i nagrzane w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi