Niesmiertelny Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Filipr ja mam zwykle czarne to Yuby chce miec w Krówki :)takze mnie to nie grozi a poza tym to jak Przemek96 napisal ja juz dziadek ;) jeszcze troche i do piachu ale jeszcze zanim ..... to sie troche powysciguje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 ja juz dziadek ;) jeszcze troche i do piachu ale jeszcze zanim ..... to sie troche powysciguje :biggrin:Przynajmniej będzie młodzież wiedziała co to znaczy szybko. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Mario, godzinę pakowałem ten zawias :) starałem się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Może ktoś ma na wymianę/do sprzedania sprężynę/spręzyny liniowe z przedniego zawieszenia albo potrzebuje jednej sztuki bo ma za miękko/twardo? R6 06/07 rj11.Mam komplet 9,5 N/m. Przygarnąłbym jedną 8.0, 8.5 albo dwie 9.0. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 ahaha...spoko, weź pralkę przenośną :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Teraz jak wody pod natryskami braknie, to będzie wiadomo kto zużył ;). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Albo:- Yuby czego kocy nie zakładasz?- a bo łańcuch nasmarowałem. Zbrudziłyby się. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zrobisz wyjątek... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Mariusz a nie chcesz sobie kupic takiego centralnego stojaka cos jak Bursig .Ja mam akurat Bike Tower bo duzo lepiej wykonany .Uzywalem w zeszlym sezonie i rewelacja ,jestem zajebiscie zadowolny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokofeina Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ja mam w stanie 1 podnosnik 1lift.eu. 300 ojro. Jest lepszy od np. Bike Tower bo czesc wsuwana w rame jest jednoczesnie kosa do postawienia motocykla. Sam uzywam na torze, w warsztacie i do zimowania. Cytuj MOTOKOFEINA.PL - Tuning i chiptuning motocykli. Hamownia motocyklowa Warszawa (Nadarzyn). Serwis i przygotowanie na tor. Blokady mocy na kat. A2. Obsługa ogumienia.Akcesoria tuningowe: Rapid Bike, Cordona Quickshifters, Sprint Filter, PZ Racing, 4Racing Components,PK Power. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ten 1lift jest uniwersalny czy ma jakąś końcówkę dedykowaną do danego moto? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokofeina Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jest uniwersalny. Dzisiaj uzywasz go na R6 a jutro, wymieniajac sam adapter, na S1000RR czy jakimkolwiek innym sprzecie z listy aplikacji. Cytuj MOTOKOFEINA.PL - Tuning i chiptuning motocykli. Hamownia motocyklowa Warszawa (Nadarzyn). Serwis i przygotowanie na tor. Blokady mocy na kat. A2. Obsługa ogumienia.Akcesoria tuningowe: Rapid Bike, Cordona Quickshifters, Sprint Filter, PZ Racing, 4Racing Components,PK Power. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Yuby, dopłać i kup sobie taki pod główkę ramy, poważnie. IMHO najlepsza opcja, ułatwia wiele rzeczy. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Czy możecie polecić podnośnik na przód ale pod lagi ohlinsa.Rozumiem ze do zakładania koców, a nie do wyjmowania koła?Zamontuj sobie crashpady osi w formie klepsydry i będziesz stawiał na standardowym przednim ale z Y-adapterami pod bobbiny wahacza. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokofeina Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Mam krasze wahacza od Wometu, musiałbym zmienić na coś innego.Omatko. A o istnieniu tokarki slyszales? Zdemontowac, podtoczyc pod stojak, zamontowac, gotowe. Cytuj MOTOKOFEINA.PL - Tuning i chiptuning motocykli. Hamownia motocyklowa Warszawa (Nadarzyn). Serwis i przygotowanie na tor. Blokady mocy na kat. A2. Obsługa ogumienia.Akcesoria tuningowe: Rapid Bike, Cordona Quickshifters, Sprint Filter, PZ Racing, 4Racing Components,PK Power. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi