smuut Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Do Warszawy nie pojadę na zakupy i szukałem na stronie Larssona pod hasłami kanister, bańka, pojemnik, paliwo ale trzeba było wpisać NALEWAK :) http://www.larsson.pl/index.php?c=r&t=7201677&no=NzIwMTY3Nw== Dzięki za pomoc ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 liczy się do lasu na bulwarach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 liczy się do lasu na bulwarach :) przeźmierowskich ;) Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 No i okazalo sie ze w BMW sa do dupy tarcze hamulcowe i sie wyginaja :(Juz na rundzie na hamowaniu czulem wibracje ale myslalem ze sie ulozy bo mialem nowe klocki ale niestety.Jak jezdzilem wolniej to nic sie nie dzialo ! i na co mi to bylo ?! trzeba bylo tak zepierdalac !Myslalem ze skoro motur z aspiracjami wyscigowymi to tarcze tez sa wyscigowe !ale wyscigowe to dopiero musze kupic ! Czlowiek cale zycie sie uczy i glupi umiera :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRat Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 W BMW nie tylko tarcze sie wyginaja ;) czasami korby tez sie potrafia wygiac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 niehamuj tyle to niebedzie problemu :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 niehamuj tyle to niebedzie problemu :D +1 :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 o tych tarczach to juz waldi#50 mi kiedys mowil ze straszna lipa co chwile wymienial ale mozna jakies mocniejsze znalesc . u mnie narazie git bo jak moto w garazu stoi to sie nie wygna bo niby czemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 niehamuj tyle to niebedzie problemu :DA wy myslicie ze co ja robie ,ale mimo ze zamkne oczy to i tak odruchowo naciskam na hamulce. Instynkt przetrwania !ALe musze powiedzec ze i tak 3 tys. km po torze daly rade gdzie wszyscy sie dziwia ze to i tak dlugo .E tam zaniose do kowala i naprostuje !w koncu nie takie rzeczy kowal robi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Grunt Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 A wy myslicie ze co ja robie ,ale mimo ze zamkne oczy to i tak odruchowo naciskam na hamulce. Instynkt przetrwania !ALe musze powiedzec ze i tak 3 tys. km po torze daly rade gdzie wszyscy sie dziwia ze to i tak dlugo .E tam zaniose do kowala i naprostuje !w koncu nie takie rzeczy kowal robi :)To idź jeszcze do huty, a odleją Tobie mega wytrzymałe tarcze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zawsze bylem ciekawy jaka robote ma do zrobienia przednie zawieszenie :)Wygrzebalem filmik z wyscigu z 2014 roku .Zawieszenie juz MUPO ,szkoda tylko ze nie zrobilem filmu z oryginalnym bylo by ciekawe porownanie.Niestety mialem za miekko ustawione zawieszenie co widac podczas niebezpiecznej akcji przez mala patelnia :)Korekta o 1 clik i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Rozmiarówka nie podeszła w tych Supertechach? Ja z tym miałem problem. Z Dainesse jestem b zadowolony Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 trytytki? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 które?https://www.google.pl/search?safe=active&rls=com.microsoft%3Apl%3AIE-Address&rlz=1I7GZHZ&biw=1280&bih=946&noj=1&tbm=isch&sa=1&q=transponder+fork+mounting+&oq=transponder+fork+mounting+&gs_l=img.3...54271.56268.0.57379.3.3.0.0.0.0.440.1036.2-1j1j1.3.0....0...1c.1.64.img..2.1.439.DrJgOEbYYLE Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Ostatnio na SD kolega Tomek z Gdańska miał takie coś na swojej kawie. Fajny gadżet. Mówił, że Czesi to sprzedają. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Kamel-JG Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi