cycoh Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Hej dzwonił dziś do mnie jeden z kolegów że ma do oddania pilnie swoją Yamahę YZF600 z 99r.problem taki że zaliczył rowa, plastiki połamane, tłumik , z resztą widać na zdjęciach, nie ma kasy na naprawę i chcę mi to sprzedać. Powiedział mi swoja cenę a ja swoją :) ale chcę zaczerpnąć jeszcze wiedzy innych, mniej napalonych ode mnie :) ile to wg was jest warte, i mniej więcej ile może kosztować naprawa:na pierwszy rzut oka to do wymiany są wszytskie plastki, tłumik, zbiorniczek płynu, czacha, zegary są sprawne ale obudowa pęknięta, kierownica z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Podziwiam ludzi którzy chca naprawiać cos takiego :) wiele pracy przed Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 nie mówię że to kupiłem tylko chciałem się podpytać czy warto kupić to za 2500pln :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 klapki na 5 zdjęciu miażdżą system :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Za 2.5k to warto. Ale nie naprawiaj jej całkowicie załóż tylko akcesoryjną lampę z przodu i śmigaj. Jak chcesz zrobić na oryginał to dołożyć będziesz musiał sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Daj spokój, już jest dość pseudo stunt psów w tym kraju. Albo oryginał lub okolice albo niech odpuści. Wydatki na pewno będą spore. Jakimś cudem oprócz wydechu wygląda na zdatne do odratowania ale nawet zadupek jest zmasakrowany i przedni stelaż owiewki nadaje się na wieszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 na streeta to mozna brac, jak chcesz naprawiac do oryginału to sie nie oplaca. silnik sprawny? lagi całe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 za drogo jak na dawcę a do odbudowy jeszcze drożej Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Za silnik wołają 2,5-3 tyś do takiej Jamajki, więc na części może by się opłacało kupić i porozsprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 silnik chodzi dobrze, kompresja na garach po 13 atm, nie kopci, jak zimny, skrzynia biegów ok, nie zgrzyta, sprzęgło, też. Na części to by było dobrze jakby rama czy lagi były walnięte, a one akurat są proste, jest też zarjstrowana to trzeba by później kombinować jak się pozbyć papierów. tak części by ją naprawić na tip top to min 1500pln o ile dostanie się w tym kolorze.ze złożeniem to nie ma problemu , samemu by się porobiło, na streeta nie ma sensu przerabiać bo jeźdzę dużo w trasie i owiewki są niezbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Moim zdaniem, jak sobie sam porobisz wszystko to warto. Nawet jeśli po zakupie będziesz miał problemy z częściami, to zapewniam Cię że nie stracisz rozbierając ją na części. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 jak silnik ok i rama ok to bierz na streeta, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi