Staszek_s Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Klod, no bardziej, ja konserwatywny jestem. W zasadzie to najbardziej z tych trzech podoba mi się punto ale nie znalazłem nic ciekawego :blush: Kivi mi stuninguje na 200 albo 300KM i będę szalał clio po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 honda nie, no kompletnie do mnie nie przemawia z wyglądu, co się bedę stresował odwracajac wzrok w czasie jazdy od deski rozdizelczej :) A coś takiego http://allegro.pl/mazda-3-ii-2011-r-1-6-benzyna-105km-bezwypadkowy-i6575245526.html ? Oglądałem ostatnio, nawet fajne auto, trochę poza moim budżetem bo szukam czegoś do 15 000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 A coś takiego http://allegro.pl/mazda-3-ii-2011-r-1-6-benzyna-105km-bezwypadkowy-i6575245526.html ?I kradną jak jasna cholera. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Pomijając wszystko inne, to przecież nie jest w moim przypadku jakieś docelowe auto. Ma zapewnić mi bezstresowy dojazd do pracy więc dwa lata gwarancji mi to zapewni. Dłużej nie zamierzam kontynuować przygody z clio.P.S. po kilku wyjazdach poszukiwawczych nie kupię nic co było sprowadzone z Niemiec. Po prostu. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 I kradną jak jasna cholera. Civiczki VIII też są lubiane przez złodziei :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 O! Takiego argumentu potrzebowałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Civiczki VIII też są lubiane przez złodziei :PNie pocieszaj. Nie stać mnie na AC... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Nie pocieszaj. Nie stać mnie na AC... W 2015 roku wg różnych rankingów Civic plasował się w pierwszej dziesiątce najczęściej kradzionych aut. Przed nim tylko były różne modele VAG-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ale teraz chyba model IX jest na topie. Mam nadzieję, bo jakby mi zaj**ali, to w zastępstwie mógłbym wybierać między Tawrią a Skodą Faworit co najwyżej... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Wyliczyli mi w reno pełen pakiet OC, NNW, AC z holowaniem, szybami, gradem itp na prawie 10%. To dużo czy mało przy używanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Przy dzisiejszych cenach OC to jest całkiem ok, co nie zmienia faktu, że zawsze warto poszukać czegoś tańszego. Edytowane 3 Listopada 2016 przez zalmen3 Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Wezmę, w tym jest gwarancja napraw na oryginalnych częściach, zniesienie udziału własnego, gwarancja mobilności (podjadą jak zabraknie paliwa czy nie odpali akumulator) itd czyli pełen pakiet. Sprawdzę - od 2006 nie korzystam z AC więc może czas na zmiany. P.S. Wziąłem to renault clio - uprasza się o nie składanie kondolencji na forum. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Całe szczęście, że nie golfa - gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 P.S. Wziąłem to renault clio - uprasza się o nie składanie kondolencji na forum.Dlaczego kondolencje? Gratulacje.Jak będę Cię wyprzedzał swoim zajebistym civikiem, to zwolnię i pozdrowię Cię serdecznie :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 To Clio kombi? Gratulacje;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi