piórko Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Albo ściemnia ;) - ja mu nie wierzę. Ale zgadzam sie z Badziakiem, który powiedział, że większy problem będzie miał z głową, a nie barkiem.Dani w ogóle nie wyjechał, ale jeśli Jorge ma problem z głową, to Dani powinien zostać przed TV. Wydaje mi się, że on psychicznie jest słabszy od Lorenzo.Ale - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Tak oglądałem dzisiaj i jednak tych chłopaków brakuje, masz rację Aga myślę tak samo, psychicznie będzie mu ciężej niż fizycznie ale zobaczymy w drugim treningu, trochę się wyjaśni. Myślę że Marquez tam już jeździł tak jak Badziak mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Jeździł, jeździł - jak nic. Ale to dobrze - będzie ciekawiej. Czekam na kolejną sesję, czy Dani wyjedzie i jak sobie poradzi on i Jorge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 A mi się takie podium podoba ;) jak czasy w fp1 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 No - wesołe, fajne podium :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wójens Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Cal zaczyna mnie irytować on wszystkich obraża w padoku i jest bardzo pewny siebie.To witaj w klubie.Crutchlow chyba jest przekonany, ze jest mega talentem i zasluguje na tytul,tylko maszyna mu nie pozwala.A moim zdaniem na prototypie duzo wiecej by nie zdzialal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Cal aktualnie lata na prototypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wójens Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Cal aktualnie lata na prototypie.Sorry,mialem na mysli zespol fabryczny.Prototyp tak,ale nie w najnowszej specyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Bez przesady. Jeździ dobrze, ale to nie jest jakiś mega-talent. A na Dukacie na pewno zabłyśnie ;) :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 A co? Będzie git? Oby.Ja gościa też nie lubię (ma poobgryzane paznokcie - fuj :banghead: ), choć podium z nim jest weselsze niż z Jorge czy Danim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 To już wiemy to jest FP1 a więc powtórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 1. MM2. CC3. VR (mimo, że kibicuję VR :) )Trochę się pomyliłam ;). Wszystko fajnie, tylko znów komentarz Micka."Szaranowicza" Fijałkowskiego .. Wyłączam się na dłuższe chwile, bo się nie da. @Mick - informuję Cię, iż czasownik "pytać" nie jest czasownikiem zwrotnym. (pewnie nie wiesz, o czym mówię, ale dr Google zapewne pomoże - skorzystaj). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 piórko odpuść proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Piórko weź pigułkę .... a najlepiej całą garść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 A ja wam powiem że MotoGP już w tym roku wygra MM i na przyszłe kilka lat nie będzie miał sobie równych... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi