Bimbak Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 niezły wyścig ... dobrze że mi się pogoda na wakacjach załamała i mogłem to obejrzeć. Wielki szacun dla Lorenzo no i dla Vale. W moto2 też fajnie. Wszyscy zadowoleni a najbardziej chyba Aegerter. Lece na Makarską! Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 się cisza w temacie zrobiła :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Kurna, ale ten polsat to naprawdę łachudry - na dwóch kanałach leją sie po pyskach, a wyścigów ni huhu :angry:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) To jakby co jeszcze nie gaś TV bo właśnie puścili w PS News Edytowane 29 Czerwca 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dzięki Sikor - obejrzałam, ale już później się nie dało.Swoją drogą, to wyścig był nudny. Gdyby nie wygrana mojego idola, to (obiektywnie patrząc) znów procesja. Dani oddał podium bez walki. Ciekawe, dlaczego tak słabo jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Na jakim było kanale ? W programie było napisane 00:15 czekałem do prawie 00:45 i dupa na polsat sport new walka wieczoru na polsat sport extra ta sama walka. Z resztą na tym polsacie albo siatka albo pierd... boks.Kuwa dobiło mnie to. Śpię cały tydzień po 5h czekam i dupa. Dzisiaj jest o 11 zobaczymy czy będzie cały wyścig czy tylko 2 laps.Na eurosporcie teraz superpool obraz z Imoli komentarz z kolarstwa tur de france. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zaraz bedzie znowu powtorka na Polsat Sport news. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ale to nie wyścig w Assen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ależ polsat wali w ch*ja. Siedziałem w nocy i sie nie doczekałem, dziś czekam od rana a oni puszczają gp kataloni !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 By nie było takich przykrych niespodzianek warto na początku roku wykupić karnet na wszystkie rundy na stronie motogp.com. Koszt w przeliczeniu na rundę to 5,5eur - jakość obrazu ok. i jest człowiek niezależny od fanaberii Polsatu. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Było na sport news. Chyba zaraz będzie powtórka GP Assen, bo faktycznie wg programu było przed chwilą, a to była Katalonia...Dawno takiego bajzlu nie było w transmisjach. A miałam zamiar wykupić transmisje, o których pisał Krl, ale postanowiłam zaoszczędzić kasę :banghead: Chyba na przyszły sezon tak zrobię, bo już od dawna polsat mnie wnerwia, a ten weekend to już naprawdę mega przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 By nie było takich przykrych niespodzianek warto na początku roku wykupić karnet na wszystkie rundy na stronie motogp.com. Koszt w przeliczeniu na rundę to 5,5eur - jakość obrazu ok. i jest człowiek niezależny od fanaberii Polsatu. Polecam. A nie prosciej zalozyc satelite Astra ( chyba 2 ) z niemiecka TV i miec live za friko ? :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zdecydowanie nie, satelity ze sobą nie zabiorę a kompa z dostępem do netu owszem, więc MotoGP jest zemną zawsze i wszędzie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Ale to nie wyścig w Assen No i ch**nia ...Rzeczywiscie jakas porazka totalna !!!! Było na sport news. Chyba zaraz będzie powtórka GP Assen, bo faktycznie wg programu było przed chwilą, a to była Katalonia...Dawno takiego bajzlu nie było w transmisjach. Ano nie bylo ...Teraz juz jest transmisja z F1. Edytowane 30 Czerwca 2013 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wójens Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 E a ja wytrzymalem jakos i ogladalem wyscig w nocy, moto2 tez planowalem zobaczyc,ale nie dalem rady.Jedno jest pewne warto bylo, chociazby ze wzgledu na Vale.Mistrz powrocil na swoje miejsce.Jednak zachowanie Polsatu karygodne jeszcze po wyscigu motogp dali z 10 min reklam i jeszcze jakis nie wiem komu potrzebny, o tej porze skrot wydarzen sportowych z calego dnia.I oczywiscie tematem przewodnim Tenis.Wylaczylem i w kime ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi