Bimbak Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Znalezienie niezajechanego W208 będzie problemem. Ja nadal nie mogę znaleźć dobrego W209 - wszystko zużyte bardziej jak moja 20-letnia MX-6. Dobrą altternatywą do Mesia będzie też Accord VI Coupe, przynajmniej jeśli chodzi o wypas w środku i komfort. 2.0 pali tyle co nic i wystarczy do w miarę komfortowego wyprzedzania. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ja od Accorda bym zaczał, podałem taki przykład na 1 stronie. Bardzo przyjemne furki, chociaż nie jeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 http://otomoto.pl/honda-accord-coupe-2-0-v-tec-z-niemiec-C27181537.html z jasnym wnętrzem ... trochę ponad budżet ale wygląda zajebiście i ma wszystko co do motoryzacyjnego szczęścia potrzeba, poza RWD i osiągami Ferrari. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 tylko te 150 kucy to pewnie za mało dla autora tematu :D ale v6 już pewnie robi robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 W środku te Accordy są extra wyposażone ale strasznie nie podoba mi się sylwetka. Już bardziej podoba mi się te c70 co YUBY pokazywał. Tylk ,że w tym tyg oglądałem w208 i pojeździłem trochę i chyba się zakochałem w tylnym napędzie. Chociaż nie powiem że nie myślę o takim c70 bo też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 W środku te Accordy są extra wyposażone ale strasznie nie podoba mi się sylwetka. Już bardziej podoba mi się te c70 co YUBY pokazywał. Tylk ,że w tym tyg oglądałem w208 i pojeździłem trochę i chyba się zakochałem w tylnym napędzie. Chociaż nie powiem że nie myślę o takim c70 bo też mi się podoba.Na mnie W208 zrobił takie samo wrażenie jak pierwszy raz się przejechałem. Ogólnie takie coupe wyglądające na prestiżowe i ładna sylwetka zewnętrzna. Zresztą słuchaj głosu serca nie rozumu, bo kupujesz auto dla przyjemności. Tak samo jak z kupnem motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Szukam między innymi takiego auta z przyzwoitym stanie do jazdy z silnikami 2.0k lub 2.3k ostatecznie biorę właśnie pod uwagę 3.2 . Nie interesuje mnie CLK 55 AMG ponieważ nie posiadam takiej gotówki a auto mnie zeżre na stojąco. Damian nawet nie raczył odpowiedzieć co go interesuje, po za jednym postem odnośnie Calibry.Co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że nie warto pomagać, gdyż potem mają człowieka w dupie. No ale co sie dziwisz ?Chłopak ma metlik w głowie i chciałby kupic najchetniej oczami i jezdzic na powietrze. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nosz ku*wa !!!!W tytule posta stoi jak wół ze do 14 tysiecy ......I dostal tyle ofert ze ma w czym wybierac, ot co.I jak ma w ch*j kasy na dokladanie do zlomu 20 letniego to jego sprawa.Nie napisal ile zarabia ani ze ma byc gaz ale na samym poczatku okreslil ramy kwotowe. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Na mnie W208 zrobił takie samo wrażenie jak pierwszy raz się przejechałem. Ogólnie takie coupe wyglądające na prestiżowe i ładna sylwetka zewnętrzna. Zresztą słuchaj głosu serca nie rozumu, bo kupujesz auto dla przyjemności. Tak samo jak z kupnem motocykla.otóż to ... chcesz RWD, cenisz sobie ładną linię, indywidualizm i lubisz motoryzacyjny przepych to ciężko będzie lepiej wylądować jak z W208 w tym budżecie. BMW serii 3 będzie się lepiej prowadzić, ale poza ilością drzwi niczym nie różni się od sedana i kombi co jest moim zdaniem porażką. Z RWD Japonia niestety nie ma Ci nic podobnego do zaoferowania. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 otóż to ... chcesz RWD, cenisz sobie ładną linię, indywidualizm i lubisz motoryzacyjny przepych to ciężko będzie lepiej wylądować jak z W208 w tym budżecie. BMW serii 3 będzie się lepiej prowadzić, ale poza ilością drzwi niczym nie różni się od sedana i kombi co jest moim zdaniem porażką. Z RWD Japonia niestety nie ma Ci nic podobnego do zaoferowania.Dobrze prawisz zgadzam się. Mnie samemu się zajebiście podoba Majkel- Sam stwierdziłeś że byś nie zamienił Swojego auta na nowsze, więc nie rozumiem dlaczego Meśka CLK nazywasz złomem. To ostatni z ładnych merców. Nowy W209 CLK wygląda jak C klasa bez jednych drzwi, i nie ma nic wspólnego z coupe, w208 ma bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Oczywiscie z tych co byly tu podawane ... rocznik 98-99No a ze jak sam piszesz, to ostatnie z ladnych Mercow ....Generalnie nie pchałbym sie w auta z lat 98-99. No ale moze jak to mlody kawaler i ma kase na dokladanie ....Nie moja sprawa w wyborze za niego. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Tylko to właśnie jest tak, że starsze auta mają dusze, charakter. Nowym tego brakuje, i są jak zabawki z odpustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 No niestety .....No ale zobaczymy jaka decyzje podejmie mlody czlowiek, kawaler ...Czy kupi sobie zabaweczke do lansu i skarbonke czy dobra fure :icon_mrgreen: Na razie pilnie sledzimy temat .... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 i jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 hej kolega sprzedaje takie cos . Volvo S80 rok 02 silnik 2.4 D5, Cena 17000Wyposażenie :ABS , el. sterowane szyby i lusterka , hak ,automatyczna skrzynia biegów , wielofunkcyjna kierownica , system kontroli trakcji , komputer , telefon , klimatronik , fotele podgrzewane , podgrzewane lusterka,czujnik parkowania , czujnik deszczu , tapicerka pół-skóry , 8x poduszka ,centralny zamek , auto alarm , halogeny , komplet kluczy + książka ,tempomat , funkcja doświetlania drogi do domu , aluminiowe felgi 16 cali , automatyczne włączanie świateł , Zawieszenie stan bdb silnik stan bdb skrzynia stan bdb blacharka i lakier stan bdb. VIN YV1TS793921283095 Przegląd do październik 2013 OC do maj 2013 15.11 zmieniony olej w silniku 15.11 wymieniony został rozrząd . Niestety samochód w ciągłym użytkowaniu więc wymieniać trzeba obecnie przebieg to 223000Dodatkowo części tj . przepływomierz , zawór sterujący turbiną . Jest jedna rzecz która nie działa , padła wycieraczka lewego reflektora . Co było robione w tym roku : styczeń - przebieg 203000 -olej w skrzyni - wahacze -komplet filtrów -olej silnik 0w40 -poduszka silnika czerwiec - przebieg 216000 -olej silnik 0w40 -przepływomierz -zawór sterujący turbiną -filtry -uszczelka serwa -wymiana płynu hamulcowego -klocki hamulcowe listopad przebieg 222000 -rozrząd -olej silnik 10w40 -filtry moze warto wydac troche wiecej i kupic dobry samochod ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi