Bimbak Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Tak. Honda przestała go stosować wraz z zakończeniem produkcji Prelude. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Biorąc pod uwagę budżet to chyba nie zaszalejesz w kategorii coupe/cabrio biorąc pod uwagę modele które wymieniasz. Chyba, że mówimy o kupnie jakiegoś padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Tak właśnie popatrzyłem po cenach aut i narazie jeszcze się wstrzymam. Trzeba dozbierać trochę kasy jeszcze a nie pchać się w jakiegoś gniota. Myślę ,że przed nowym rokiem albo po jak coś się trafi ciekawego to kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Wiem, mam cztery. Można się dowiedzieć jakie ? :D bez uszczypliwości :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 A może ktoś miał lub ma takie w208? Bo słyszałem dużo opini ,że straszne z nich zgniluchy. Jak to wkońcu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Na Twoim miejscu pomysł 'auta dla kawalera' odrzucił bym w pizdu. Wczoraj pojechałem takim po pralkę (też 'dla kawalera', ładowana od góry). Mało drzwi nie wyłamałem wpychając to to do środka.Dobrze radze, jak takie v70 to w kombi. I tak zajebiscie wyglada, nawet lepiej niz w sedanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Na Twoim miejscu pomysł 'auta dla kawalera' odrzucił bym w pizdu. Wczoraj pojechałem takim po pralkę (też 'dla kawalera', ładowana od góry). Mało drzwi nie wyłamałem wpychając to to do środka.Dobrze radze, jak takie v70 to w kombi. I tak zajebiscie wyglada, nawet lepiej niz w sedanieAle on jest kawalerem z krwi i kości :D W domu pralke już ma na pewno, a jazda wypasionym coupe na mieście jest jednak bardziej efektowna. Ja tam był W208 kupił bo w tej kasie to fajne auto. Golfy III to też zgniłki a prawie każdy w swojej karierze samochodowej go miał. Edytowane 7 Grudnia 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 sugerujesz, ze w domu mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 taaaa kup sobie kombi bo raz na 6 lat będziesz pralkę kupował... a najlepiej od razu busa z plandeką bo może kiedyś się przeprowadzać będziesz. Ja od 99-ego roku jeżdżę coupetami i od tego czasu tylko 3 razy jechałem na zakupy tego typu AGD czy mebli. Jak potrzebuję auta dostawczego po pożyczam od kogoś auto dostawcze ale nie męczę się osobówką bo nawet do kombi czasem ciężko głupie panele załadować nie wspominając o lodówce. W208 lubi sobie podgnić jak każdy Merc z tamtych lat. Ale takie rzeczy łatwo zweryfikować. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Nie wiem jak u was w mieście, ale u mnie lodówkę dowiezli mi 10km do domu za free więc nie trzeba mi kombiacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Na Twoim miejscu pomysł 'auta dla kawalera' odrzucił bym w pizdu. Wczoraj pojechałem takim po pralkę (też 'dla kawalera', ładowana od góry). Mało drzwi nie wyłamałem wpychając to to do środka.Dobrze radze, jak takie v70 to w kombi. I tak zajebiscie wyglada, nawet lepiej niz w sedanie 1. Mało mnie to interesuje jak pralka tam nie wejdzie.2. Pralkę mam3. A V70 jest brzydkie i nie mam gromady dzieci ,żeby takie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) kup se pande lpg lub yarisa lpg, moze byc punto tez z lpg a jak chcesz gangsta to kupisz audi a8 4.2 v8 z lpg lub e36 cabrio Edytowane 11 Grudnia 2012 przez DrPlama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 kup se pande lpg lub yarisa lpg, moze byc punto tez z lpg No, ale na te mustangi nie wyrwie córki górnika :DA chyba o to chodziło z założenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 masz cl 500za 13 tyśhttp://otomoto.pl/mercedes-benz-s-500-cl-500-zadbany-ladny-C25753397.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Czarne skóry ma to ci tapicerki ta córka górnika nie upierdoli. I chyba jest lodówka z tyłu więc będziesz mógł ją uraczyć schłodzoną cytrynówką własnej roboty. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi