KarolaS Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Może jeszcze uda się uratować ten temacik ale kolega musi fotki pokazać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) No właśnie, niech kolega nie słucha tego na czerwonym pędzidle :) (fotki kolegi :) oczywiście) Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Tamka Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakh Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nie ma szans żebym tutaj pokazywał swoje zdjęcia. Mogę wysłać, ale tylko w prywatnej wiadomości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiash Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 jak dla mnie najładniejsza z produkowanych gsxr - ów, no może poza moim starym olejakiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nie ma szans żebym tutaj pokazywał swoje zdjęcia. Mogę wysłać, ale tylko w prywatnej wiadomości :D Ty lepiej uważaj bo Ci się kolejka ustawi do tych fotek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 już się ustawiam. Za kim stoję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Za mną :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja nie wiem - ja z przyzwyczajenia... Jak jest kolejka, znaczy coś rzucili ;) :laugh:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 :laugh:Hmmmm, chyba byłam pierwsza.Wiem, nie powinnam, no ale ciekawość Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Aaa, jeśli tak to kolejność jest następująca:1. Tamka2. Piórko3. Niwy :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie nie. Ja już towar otrzymałam:) Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Aaa, jeśli tak to kolejność jest następująca:1. Tamka2. Piórko3. Niwy :laugh: ;) Na chwilkę odejść a tu tłok się już zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 ;) Na chwilkę odejść a tu tłok się już zrobił... Na mięso się rzucili :D . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Sikor rozumiem, że dziewczyny się ustawiły w kolejce ale Niwy??? ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi