Krzysiek Lichota Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 uzależnisz się oto chodzi xdd w błoto? nie czaisz kontekstu? xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 dzięki że to napisałeś :D też mi się wydaje że nawet 1000 zł się nie wydaje myślałem że około 500 ale jak się okazuje to nawet mniej ;d wielkie dzieki;)To był sarkazm :D Nie da sie jezdzic YZF 450 przez 3 sezony i wydac 25 zł ;/ a może to ja teraz nie zrozumiałem twojej ironi i wszystko świetnie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 To był sarkazm :D Nie da sie jezdzic YZF 450 przez 3 sezony i wydac 25 zł ;/ a może to ja teraz nie zrozumiałem twojej ironi i wszystko świetnie rozumiesz?Nie miałeś to nie gadaj... Ty swoim SX powinieneś się zmieścić w 15zł, bo do 2 suwa klocki są tańsze :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziqu Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Rafeal, dopisz, że to sarkazm bo chłopak znów nie zrozumie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Taka jest prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) kup dualowe 125 2T -stosunek frajda/cena powyżej celującej, możliwości spore :D jedyny minus-niski szacun na dzielni, mała moc budząca politowanie u ziomali na wsi (28KM ?? łeeeeeeee tyle ma maluch przecież to nie jedzie ....) chociaż zawsze możesz wywalić lampy zegary dać tablicę startową, z tyłu błotnik z ufo jak w crossie i też będzie cross(to się fachowo nazywa przeróbka na crossa i jest dobrą opcją kiedy chcesz opchnąc enduro bez kwitów-crossy nie mają homologacji więc wszystko jest ok :D ) :D Edytowane 22 Października 2012 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip516 Opublikowano 23 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 krosy ful są najlepsze, każdy ci to powie. 500zł to taka górna granica. jak nie będziesz wjeżdżał w teren to nawet nie dużo spali. klocki już wiesz jakie kupować, a na przykład olej to jest dobry przechodzony z tira. dobrze sprzęgło ciągnie na tym :icon_mrgreen: od tira :D ? Szczerze to akurat o tym nie miałem pojęcia że tak można :D dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip516 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 krosy ful są najlepsze, każdy ci to powie. 500zł to taka górna granica. jak nie będziesz wjeżdżał w teren to nawet nie dużo spali. klocki już wiesz jakie kupować, a na przykład olej to jest dobry przechodzony z tira. dobrze sprzęgło ciągnie na tym :icon_mrgreen: od tira :D ? Szczerze to akurat o tym nie miałem pojęcia że tak można :D dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi