siwydr Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam.Zawsze chciałem mieć takie coś :wink:No i jest :biggrin: Buell XB9R firebolt :biggrin: Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 maszynka kozacka :) Tylko nie wiem czy wiesz ale silnik wytwarza duże wibracje ale jakie by nie były na pewno będą pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Jeszcze raz gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 oouu gratulejszyn;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Gratuluje ladnej maszyny , lecz mam pytanie dlaczego tarcza w tym moto ma tak wielka srednice ? Podejrzewam ze dzieki temu rozwiazaniu sa lepsze osiagi w hamowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 gratulacje! kolejny ciekawy sprzęt wyróżniający się z pośród hondy kawy czy yamahy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 I ja gratuluję i mam nadzieję, że nie będziesz miał takich nieprzyjemnych doświadczeń jak ja ze swoim pierwszym (i ostatnim) Buellem. Pozdrawiam Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Gratuluje ladnej maszyny , lecz mam pytanie dlaczego tarcza w tym moto ma tak wielka srednice ? Podejrzewam ze dzieki temu rozwiazaniu sa lepsze osiagi w hamowaniu. Zgadza się, dlatego wystarcza tylko 1 tarcza. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Zgadza się, dlatego wystarcza tylko 1 tarcza.to zastrzeżona przez Buella w USA (jeszcze na początku jego czasów istnienia) technika produkcyjna, większa tarcza jest tak duża, żeby w jej środku zmieściła się mniejsza tylna (niekoniecznie tego modelu) podczas wycinania na prasie. Oszczędność materiału, mniej obżynków. Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Suzuko Sv650 podobne.Gdzie takiego namierzyłeś ? :D Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi