theodor. Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Nie chodzi o to że ktoś się jara wynikiem z Poznania, bo to fajnie. Chodzi o jakieś pretensjonalne zadęcie związane z mitycznym pytaniem o czas z poznania.zadając to pytanie należy zrobić z pozoru znudzoną minę, obniżyć głos i wypiąć klatę. Nie ważne żena oczy innego toru się nie widziało. To właśnie śmieszy.taka pretensjonalna poza tak typowa dla Poznania. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Przeczytałm ostatnie trzy strony tematu i nie znalazłem żadnych wskazówek torowo-wyścigowych ;)Chyba końcówka sezonu mocno niektórym daje się we znaki. Nie pochwalę się czasem jaki uzyskałem na naszym Poznaniu bo po co, wiem tylko, że w przyszłym sezonie będę uczył się jeździć pewniej / poprawniej - czyli mam nadzieję, że szybciej.Obecnie motorem/paliwem (lub jak kto che to sobie nazwać) do działania jest sprzęt, który ostatnio kupiłem i przygotowanie do następnego sezonu. Przygotowanie sprzętu oraz przygotowanie siebie (głownie kondycja :biggrin: ) - tutaj dodam, że dużo daje mi postawa Rinasa (szacun kolego).Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie wszyscy spotkamy się (może nie w jednym terminie :biggrin: ) w Poznaniu, przybijemy 5 i wymienimy się wiedzą i doświadczeniami. Ja na pewno będę pytał i słuchał doświadczonych kolegów :)Pozdrawiam wszystkich i oby sezon nadszedł jak najszybciej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 przybijemy 5 zależy jaki masz czas :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Dokladnie ... tym co jadą powyżej 2:00 rękę podaję jak luzny stolec ;) Edytowane 29 Października 2015 przez Bimbak Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ufffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 nie mam żadnego doświadczenia z oponami typu Weet, więc pytanie co najlepiej wybrać do 600, może ktoś coś ma i chce sprzedać ? Felgi w dobrych cenach też bym przygarną. Co z ciśnieniami do opon weetowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Mam Bridgestony 2014r po jednym 1,5 godzinnym jeżdżeniu :) Edytowane 19 Lutego 2016 przez rinas Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Rinas, co to za spadochron ubrałeś? ;) Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 no czekam na niego, już się nie mogę doczekać żeby to wszystko poskładać i się przejechać, 1,38 muszę polecieć w tym roku ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 z mojego domu do pobliskiego sklepu w takim czasie muszę się przemieszczać :) a tak na poważnie Mariusz przyszła już ta sprężyna do mojej R6 ? wiesz coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 a co tam w swojej robisz ? jakieś konkrety na bogato ? Rozumiem że Ty startujesz w tej samej klasie co ja ? SDT600 ? Coś czuję że w tym roku będzie dużo chętnych i zrobią oddzielne wyścigi dla 600 i 1000.Ja się wybieram na ten SDShool czyli 18.04 mam nadzieję że będzie minimum +12 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Matowi pomyliło się z Motoyoungtimer. U kogo robicie swoje zawiasy? Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 LTD34 u Łukasza. Mariusz myślałem że w wyścigu pojedziemy razem SDT tylko klasyfikacja będzie oddzielna ja SDT600 a Ty rozumiem SDTEco ? Ty masz 675 i to jest rozumiem klasyfikowane do klasy 600 ? Jestem ciekawy jak Twoja Dytona z 2013 roku ma się do mojej R6 z 2007 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Mat - 3 cylindry mogą mieć pojemność 675 a gdyby były dwa to mogą mieć chyba nawet 750. Daytona Yubasa to chyba jest R prawda? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Yuby, wstawisz jakieś foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi