Staszek_s Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Przemek, mam być dumny czy wku**wiony na ciebie?Marcepanko, przeciwnie, 80% postów w przywitalni (ten tylko przypadkiem jest w innym dziale) niczym nie różni się od tych z portali randkowych. Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 hmm sam nie wiem, dumnwiony może ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 no i dupa. Nie ma ścigacza nie ma jazdy :D heh Ej a może mam wkleić swoje zdjęcie? :D lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja się oferowałem przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molly Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) no i dupa. Nie ma ścigacza nie ma jazdy :DhehEj a może mam wkleić swoje zdjęcie? :D lol Ot co! zdjęcie powożącego! Jest równoupawnienie czy nie? A ja tu pewną niesymetrię widzę... Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez molly Cytuj Realizacja marzeń w toku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 ooo znalazłem jego http://s19.postimage.org/5dtty04j7/DSC_0063.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molly Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Mi tam akurat zdjęcie Niwego do niczego jest niepotrzebne, chociaż doceniam Twoje wysiłki :biggrin: Przecież nie pakuję mu się na zadupek.Qrcze, kiedy baby przestaniemy być takie gupie :banghead: Cytuj Realizacja marzeń w toku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KirkBlade Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 YUBY widze że CI siadło :D teraz już nie możesz myśleć o niczym innym jak o wożeniu pań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Drogie Panie, nie bądźcie naiwne! Róbcie prawo jazdy! I nie będziecie musiały się prosić o przejażdżkę i to jako plecak... poziom postów żenujący... trochę klasy Panowie... Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez frezja110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jeżeli którejś nie pasują forumowi motocykliści, to niech sobie kupi skuter i sama jeżdzi. Do widzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Skuter? :D dajesz rady z którymi nie do końca wiem co zrobić... pozdrawiam Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez frezja110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Luzujcie Porty, dziewczyny miały przynajmniej odwagę by poprosić o przejażdżkę, a nie pierdzielić smuty, że one to by chciały ale coś tam..No... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simrider Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Sama by pewnie chciała, ale się wstydzi poprosic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Sama by pewnie chciała, ale się wstydzi poprosic:D Jest też i taka opcja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Yuby.... wnioskuje na podstawie tego co pisaliście... klawiatura zostawia ślad myśli w waszych głowach... bo innych podstaw nie mam :) Właśnie nie.... fazę plecaka mam już za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi