ajriszkofi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Basia, ale wiesz, że to nic za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Basia, ale wiesz, że to nic za darmo...dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Myślicie że Yuby ją skroi za wachę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Szyk, styl, wdzięk, elegancja i wrodzona skromność to mój chleb powszedni.No Yuby, Baśka się prawie wywiązała (miało być bikini, nie sandałki). Więc powodzenia na nowej drodze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Ej no nie róbcie ze mnie potwora.Szyk, styl, wdzięk, elegancja i wrodzona skromność to mój chleb powszedni. Nie no co jak co ale Yuby to honorowy człowiek, najwyżej postawi mu Basia po "kefirku" :D Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez ryba1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nie no, chyba raczej w rewanżu go przewiezie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nie no, chyba raczej w rewanżu go przewiezie...... DO BRAM NIEBIOS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Basia, Witam ...... musisz się troszke opalić :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No góra już przysmażona, nogi się dorobi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Przecież nie masz siedzenia dla Pasażera?! :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Przecież nie masz siedzenia dla Pasażera?! :DI w taki oto sposób zrobił ją w hu*a :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Basia, ale wiesz, że to nic za darmo... Wydaje mi sie, ze Basia jest na tyle swiadoma, i obeznana w przyslowiach, ze wie jak to bywa, jak to bylo ? prwaictow i piechotka ? Myślicie że Yuby ją skroi za wachę? Skroi ? Chyba piz maka przetrzepie :icon_mrgreen: :crossy: Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 jaki kretyński temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 na moim składaku nigdy blondyna nie jechała z tyłu... ani z przodu ;) Zazdroszczę Yuby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Marcinie nie powinien Cię szokować, gdyż nie odbiega poziomem od waszego tematu o ząbkach itp, itd.A powiem Ci więcej, wiesz co to znaczy spełnić czyjeś marzenie? Ok doprecyzuje. Temat OK, wpisy słabe. Wiem co to znaczy spełniać czyjeś marzenia.Co do naszego tematu to mi służy do umawiania sie na latanie.Co do poziomu... to go nie oceniam bo po co?To co w tym temacie napisano reprezentuje mój poziom tylko w odniesieniu do moich postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi