Waldi Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 DAJ MU NA ZIMNYM!!! waldi wszystkie fotki które posiadam podeślę Ci po niedzieli dzięki :P Te z canona też? Waldi jak to się stało,że będąc na Borkach mam TWOJE zdjęcie u mnie w domu i do tego z moją Żoną...???Ja Ci wyśle zdjęcia ale nie do Ciebie a do S. :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Hehe ciekawe jak to wytłumaczysz... Pewnie masz brata bliźniaka :rolleyes: Twoja żona to bardzo miła kobieta i robi dobrą kawę... tak mi brat powiedział :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molly Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie wlać, tylko włożyć. Yuby, to Ty wkładaj jak wkładasz :bigrazz: a ja pozostanę przy wlewaniu :flesje: Cytuj Realizacja marzeń w toku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ta bluza znalazła się w moim pokoju dla jasności :icon_razz: chyba ktoś ją tam podrzucił a teraz się do tego nie przyzna :icon_razz: hehe prostuje już wiem skąd się bluza znalazła u mnie w pokoju... :) hmm albo u nas w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) A macie jedno "historyczne" zdjęcie pewnego bohatera domku nr 5. Innych nie zamieszczę, aby nie uświadamiać Przemkowi, co mu groziło... Edytowane 10 Października 2012 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Jeśli dobrze pamiętam, ta pani na zdjęciu po wygraniu konkursu na miss forum miała się pochwalić sesją zdjęciową. :) I gdzie są zdjęcia z tej sesji ja się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 :biggrin: o kutwa a co takiego mi groziło :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 ...zatem stopniuję napięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 To chyba wtedy co Świru biegał po dachu.... ech to były imprezki :-) co nie znaczy,że ta była zła!!! ...zatem stopniuję napięcie.Staszek napięcie rośnie :biggrin: Jak tak sobie czytam...., to chce mi się znowu z WAMI spotkać w BORKACH na MOTORKACH LwG hehe prostuje już wiem skąd się bluza znalazła u mnie w pokoju... :) hmm albo u nas w pokojuPS. proszę zabrać moją bluzę :-) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 PS. proszę zabrać moją bluzę :-) hehe Myślałam, że zapomniałes o niej :) dobrze dostarcze Ci ją do Borek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Nie mogę nic znaleźć na temat tegorocznych BOREK ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Może dlatego, że już nie ma Borek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 http://www.borki.noclegiw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Borki zrównane z ziemią, to info najwidoczniej jeszcze nie usunięte z portalu "NoclegiW" Tegoroczne spotkanie będzie w Toruniu, w ośrodku Tramp http://www.campingtramp.pl/(Jeśli ktoś sądzi że za daleko, to spytajcie forumowiczów z pomorza jaką trasę pokonywali przez tyle lat do Borek bez żadnego marudzenia) W poniedziałek/wtorek założę nowy temat i podam dokładniejsze informacje. Termin 99,9% 13-15 Września A więc imprezę zaczynamy w PIĄTEK 13 2013r. Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 będzie selekcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Na tym kampie robiliśmy spotkanie "organizacyjne" przed wyjazdem na bałkany- świetne miejsce, niedawno odnowione i dwa kroki od starówki. Edytowane 28 Lipca 2013 przez Dudinozor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi