Skocz do zawartości

BORKI 2012!! Spotkanie Forumowe - Wolę Borki od Majorki

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, no...w to, że były tylko dwa aparaty foto na całej imprezie to już nie uwierzę!

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie

W dniu 25.09.2012 o 20:32, marzka napisał:

Nie, no...w to, że były tylko dwa aparaty foto na całej imprezie to już nie uwierzę!

Była też kamera..

Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji.

Primum non nocere.

W dniu 25.09.2012 o 21:15, YUBY napisał:

Milcz.

Mówisz to 9 raz. ;)

Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji.

Primum non nocere.

Najlepsze jest to, że w Borkach cykacze zdjęć zwykle słyszeli: eeee! nie po oczach!, już wystarczy!, itd, itp,aż do gróźb mniej lub bardziej karalnych :laugh: a teraz wszyscy chcą oglądać.... :rolleyes:

W dniu 25.09.2012 o 11:52, szaki napisał:

Zaczynam nastawiać na przyszły rok, bo ten literek co miałem to tylko naruszył kubki smakowe.

:lalag: Mam nadzieję, że w przyszłym roku znowu dane mi będzie posmakować tych specjałów :notworthy:

"... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... "

Michal, nie wiem co takiego zrobiłeś swoim kumplom, ale nie mogli się Ciebie nachwalić :)

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie

Ufff..., ufff... właściwie dopiero dzisiaj wróciłem do "rzeczywistości" - tzn. rzeczywistość sama mnie dopadła...

(chociaż moja wątroba i trzustka nadal cierpi :-) )

jeszcze raz dziękuję WSZYSTKIM za udzial w tak zacnej i antyalkoholowej imprezie.

Oczywiście na przyszły rok rezerwuję ponownie domek nr 5. (czlowiek uczy się cale życie hehe...)

PRZEMO :wink:

W dniu 26.09.2012 o 16:55, bosun napisał:

Takiś dzielny z tym domkiem nr 5 a na śniadaniu w piątek pot Ci po łysince płynął i jakiś dziwny wytrzeszcz oczu miałeś.... :)

w piątek na śniadaniu? O w piątek to sniadanko jadłem z Żoną w domu... hehe

a tak na poważnie to w 5 było naprawdę ok. Ale fakt - faktem zostałem troszkę zaskoczony.