Sasza Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Od soboty jestem w posiadaniu pięęęknej biało-granatowej 954 02/03 :biggrin: Szukałem miesiąc, byłem w paru miejscach, ale wszystkie igły z allegro okazywały się kompletnymi gruzami. W sobotę rano już miałem jechać oglądać kolejny sprzęt do Sieradza, ale pojawiło się ogłoszenie blisko, w Warszawie. 2 godziny później podpisywałem umowę :) Moto z polskiego salonu, od urodzenia garażowane, nie malowane, owiewki nie klejone, silnik cud miód. Wygląda może na 5 lat, aż bije od niego świeżością :) Z dodatków jest wydech, jakiś nołnejm robiony na zamówienie, bardzo ładnie gada, akcesoryjna szyba, crash pady lsl i amor skrętu też lsl. Do wymiany gumy, bo zjechane praktycznie do zera. Generalnie, po przesiadce z 14-letniej VTR1000f jestem w siódmym niebie :biggrin: Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Sasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 OOoo piękny sprzęcik gratuluje :flesje: :flesje: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Fajny, będzie dobry do powerwheelie :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dasz się karnąć? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Masz już amora skrętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 To jest model 2002, wiec nie 03:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Model 02, pierwsza rejestracja marzec 03. Cieplej mi na sercu, jak myślę, że bliżej mu do 9 niż 10 lat ;)Dasz się karnąć? :D Jak w końcu przestanę nim na okrągło jeździć, to w każdej chwili :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 tak z Vki na rzędówkę? ;)Graty! Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider1 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Piękny sprzęt ! Gratulacje ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Zaje..sta!!! Szkoda ,że mi się nie udało trafić w takim malowaniu. Ale cóż. Co do powerwheelie to wstaje do góry jak marzenie. Można widzieć ile dałeś? Jeśli nie chcesz się chwalić napisz mi na priv. Nikomu nie powiem :D Edytowane 27 Czerwca 2012 przez damian155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Każde 954 to kozak sprzęt, twoja tym bardziej! Gratuluję... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Gratuluję ;-) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Każde 954 to kozak sprzęt, twoja tym bardziej! Gratuluję...Ja juz nie mam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 tak z Vki na rzędówkę? ;)Graty! Vtr świetny sprzęt, ale moja zaczynała się powoli sypać, kupiłem ją już dość zaniedbaną, a wcześniej jeździłem na rs125 i gieesie pińcet, więc kusiło mnie żeby porównać dużą fałkę do litrowej rzędówki ;) Jak mi nie podejdzie, to w przyszłości będę pewnie polował na SP2 :biggrin: Zaje..sta!!! Szkoda ,że mi się nie udało trafić w takim malowaniu. Ale cóż. Co do powerwheelie to wstaje do góry jak marzenie. Można widzieć ile dałeś? Jeśli nie chcesz się chwalić napisz mi na priv. Nikomu nie powiem :D 14500. Bardzo godne pieniądze jak za taki stan i brak konieczności jechania na drugi koniec Polski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Kurcze jak wsiadam na 954 kolegi to jeszcze za nim przekroczę 3000 to kostucha mi się pojawia na końcu drogi :) fajne moto gratuluje, spoko malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi