piórko Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Łeee, przepłaciłaś. Za Dabio Rosso z 2011/2012 dałem 770 z przesyłką :buttrock: Łeee, ala ja chciałam Sportsmarty - zajefajne gumy :icon_biggrin:, a one chodzą ok.1100. Edytowane 14 Czerwca 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Też myślę, że to trzeba być zawodowcem, żeby wychwycić jakieś różnice. Więcej to chyba psychika i taki plaster na sumienie - im nowsza opona, tym wydaje się lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 nie bedziesz wychwytywac roznic tylko zobaczysz np ze ci sie guma slizga... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Też myślę, że to trzeba być zawodowcem, żeby wychwycić jakieś różnice. Więcej to chyba psychika i taki plaster na sumienie - im nowsza opona, tym wydaje się lepsza.cykle grzewcze Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 nie bedziesz wychwytywac roznic tylko zobaczysz np ze ci sie guma slizga... Jak się ślizga, to już szrot jest i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinAlucard Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dokładnie, plus jakiś komentarz odnośnie umiejętności czytania/pisania :) Proszę zatem dokonać tego komentarza, ale jednocześnie wiedz, że przeszukałem forum w celu odnalezienia odpowiedzi na moje pytanie, a pytałem o doświadczenia związane z oponami w różnym wieku, a nie czy taki, czy sraki, model jest fajny. Przy zakupie strzeliłem sobie w stopę, więc chciałem się dowiedzieć czy wypychać te opony z powrotem, ale skoro na dwoje babka wróżyła, to warto spróbować. :) Cytuj "Generalnie rzecz biorąc, zdejmuję linkę tylko w niedzielę jak idę do kościoła..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Łeee, ala ja chciałam Sportsmarty - zajefajne gumy :icon_biggrin:, a one chodzą ok.1100. Ha, miałem Diablo rosso w 2010, w 2011 poeksperymentowałem i kupiłem sportsmarty, a teraz wróciłem do diablo bo... są zdecydowanie lepsze. :icon_razz: I to wynika z doświadczenia, a nie gazet ;) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dziś Z6 Roadtec z 2011 poczęstowała mnie pięknym uślizgiem ku*wa . Takie se złożenie na czyściutkim rondzie po 40 kilometrach średniego pałowania , nawet nie odkręcałem zbytnio przy wyjeżdzie. Także nowa opona moze być chu*owa a moim patriotycznym obowiązkiem jest obsmarowywac do usranej śmierci tą pomyłkę w zakupie. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Janosikkk, a ciśnienie, kontrola gazu itd? Niwy ma chyba te same gumy co Ty i pałuje na kolanie (fazerem!) aż miło. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 źle siedzę to dotykam kolanem hehe.Ale na poważnie to jedyny uślizg jaki miałem do tej pory to na mokrym i na pasach.Opona hm... 2009 .. i jakieś 25.000 zrobione na niej. Nie zawaham się kupić kolejnego zestawu.Metzeler RoadTec Z6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Ja przyznam szczerze, że na sportsmartach jedyny uślizg to miałem jak szedłem po trawie do motocykla. Edytowane 15 Czerwca 2012 przez MarcMarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ha, miałem Diablo rosso w 2010, w 2011 poeksperymentowałem i kupiłem sportsmarty, a teraz wróciłem do diablo bo... są zdecydowanie lepsze. :icon_razz: I to wynika z doświadczenia, a nie gazet ;) Ja ponownie kupiłam sportsmarty, bo na poprzednim komplecie jeździłam i na torze i ulicy - bez żadnych niespodzianek. Więc t o nie kwestia gazet :biggrin:. Ale na diablo rosso nie jeździłam, więc nie mam porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ale na diablo rosso nie jeździłam, więc nie mam porównania.Coś kiedyś chyba YUBY wspominał, że się wolno grzeją, chyba nawet je zdjął i sprzedał czy co tam... Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Janosikkk, a ciśnienie, kontrola gazu itd? Niwy ma chyba te same gumy co Ty i pałuje na kolanie (fazerem!) aż miło.Hahah, niedawno przeczytałem w inym temacie - Yuby zalecił 1,6 na tył w D211 , to ja w tym moim salami musze chyba 1,2 mieć z tyłu .Ja pie**ole,ale człowiek czasami uświadamia sobie że w przedszkolu jest :bigrazz:. A kapcie mam nabite na kamień (tzn , na turyste we dwoje wg. serwisówki: 2,3 czy jakoś tak ). Ciepło sie robi to sie pobawie , ostatnio gówno z latania - leje , a jak można to mi sie nie chce - dzis , po lekkim pałowanku , przepierdziałem w niewiadomojakim kierunku 100km w czoperowym tempie wciągając świerze powietrze i widoki . Stwierdzam że nieobecność plecaka baardzo pozytywnie wpływa na długość banana na gębie , nie mówiac o trakcji mojego włosko austriackiego bolidu :bigrazz: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyfer78 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 jak były dobrze składowane to do pięciu lat mogą leżeć i dalej są sprawne. To jest informacja podana na szkoleniu Pirelli/metzeller polska. Zrobili test z oponą półroczną o równo pięcioletnią. różnica na torze była 0,2 sek. ale o dziwo więcej wytrzymały opony "stare". W twoim przypadku powinno być wszystko ok. chyba że leżały na mrozie albo pod samym dachem w jakimś hangarze przez całe lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi