MarcMarc Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 @mick: czytałem w MCN Sport o różnicach w budowie silnika oraz jego ułożeniu w ramie pomiędzy Honda i Ducati, interesujące, że takie, wydawałoby się detale, mają taki wpływ! Honda ponoć poświeciła kilka lat na znalezienie swojego złotego środka. Co do tego, że silnik Ducati nie jest problemem, miałem na myśli moc, Ducati zdaje się osiąga największe prędkości na prostych startowych. Dzięki za wyjaśnienie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) A bo to takie pierdzielenie... Każdy powinien mieć taką samą maszynę i ogień :) wtedy dopiero byłyby wyścigi... Walka od pierwszego do ostatniego winkla, a tak to się robi jak w F1 gdzie dobry bolid równa się 90%szans na wygraną. Porąbany sport się z tego zrobił. Za czasów kiedy ja to oglądałem z wypiekami na polikach, czyli końcówka Doohana i Criville, Roberts Jr, potem Rossi-Biaggi-Checa-Capirossi-szalony McCoy latający jak w żużlu-tam każdy wyścig to była walka wszystkich ze wszystkimi - łorever czy to początek czy koniec stawki. I myślę właśnie że to między innymi małe różnice pomiędzy poszczególnymi maszynami dawały taki obraz-im większa idzie kasa na sport motorowy (obojętnie jaki) tym udział człowieka się mocno zmniejsza. Nie dziwię się mojemu ulubionemu Kubicy ze jak tylko mógł to się wyrywał z tego kibla :lapad: Edytowane 23 Czerwca 2012 przez ernestZL Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Z drugiem strony to właśnie takiej rywalizacji (na polu inżynierii) zawdzięczamy postęp techniczny... zresztą jak spojrzeć na wszelkie zawody pucharowe, to wcale rywalizacja nie jest ciekawsza, także może nie ma co płakać. Mnie z kolei denerwuje ciągłe parcie na "bezpieczeństwo i ekologię". Z tras rajdowych zniknęły potwory grupy B, potem samochody klasy WRC, w motocyklach obowiązują coraz surowsze normy głośności... a przecież do cholery co pewien czas trzeba poczuć, że się żyje wdychając paliwo lotnicze i siedząc na maszynie, która jest wściekła do bólu i puszcza marchewy z kominów :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 A bo to takie pierdzielenie... Każdy powinien mieć taką samą maszynę i ogień :) wtedy dopiero byłyby wyścigi... Walka od pierwszego do ostatniego winkla, a tak to się robi jak w F1 gdzie dobry bolid równa się 90%szans na wygraną. Porąbany sport się z tego zrobił. Za czasów kiedy ja to oglądałem z wypiekami na polikach, czyli końcówka Doohana i Criville, Roberts Jr, potem Rossi-Biaggi-Checa-Capirossi-szalony McCoy latający jak w żużlu-tam każdy wyścig to była walka wszystkich ze wszystkimi - łorever czy to początek czy koniec stawki. I myślę właśnie że to między innymi małe różnice pomiędzy poszczególnymi maszynami dawały taki obraz-im większa idzie kasa na sport motorowy (obojętnie jaki) tym udział człowieka się mocno zmniejsza. Nie dziwię się mojemu ulubionemu Kubicy ze jak tylko mógł to się wyrywał z tego kibla :lapad: Trudno się z Tobą nie zgodzić, Ernest... Dorno i MotoGP - nie idźcie tą drogą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 No to spytam - kto z zagorzałych fanów Grand Prix już to oglądał ???http://release24.pl/wpis/23538/%22Fastest%22+%282011%29+LIMITED.DVDrip.XviD-MOOVEE Pozycja OBOWIĄZKOWA !!! Już 2 razy sobie w HD obejrzałem, coś pięknego. Trochę na wzór "Faster" z 2003 roku, o ile ktoś oglądał. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Trzeba zobaczyć :) Faster było ultra fajne, bo np na tym Closer to the edge to się strasznie zawiodłem muszę przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) No to spytam - kto z zagorzałych fanów Grand Prix już to oglądał ???http://release24.pl/...rip.XviD-MOOVEE Pozycja OBOWIĄZKOWA !!! Już 2 razy sobie w HD obejrzałem, coś pięknego. Trochę na wzór "Faster" z 2003 roku, o ile ktoś oglądał. Nie złapałam nigdzie wersji HD i na moim 10-calowym ekraniku ogląda się średnio, ale film faktycznie baaardzo przyjemny. No i narracja Ewana McGregora .. :)Wtóruję rinasowi i również polecam. Edytowane 25 Czerwca 2012 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Oo, Fastest jest przezajebiaszcze. BARDZO polecam. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 No właśnie obejrzałem i mogę potwierdzić :) Świetne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 A nie mówiłem ;) Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Warto obejrzeć i jeden i drugi żeby potem nie pie... że motogp jest nudne... Tak m.in. bo fajnych rzeczy jest tam dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Dokładnie. Najlepsze z FASTER jest jak Rossi na początku mówi - "when you drive the five hundred the first time you think... o fuck" czy coś takiego :) A tak w ogóle - to chyba będzie się działo :) http://www.scigacz.p...Jaki,18605.html Edytowane 26 Czerwca 2012 przez rinas Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Od tego producenta jest jeszcze 3 film z 2006 roku "The Doctor, The Tornado and The Kentucky Kid". Narratorem też jest rycerz Jedi, ja już ściągnąłem i wieczorem ogarnę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zapoda ktoś jakiś sprawdzony link tego fastesta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zapoda ktoś jakiś sprawdzony link tego fastesta Ja miałem problem żeby go znaleźć. Udało mi się sciągnąć tylko w pakiecie z Faster plus czymś jeszcze. W domu postaram się poszukać. W razie czego mam jeszcze na kompie więc wystarczy pendrive. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi