Gość komandosek Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 a co ćwiczyć i jak bez wiedzy teoretycznej? Nie popadajmy w skrajnosciNajlepiej przez zabawę i rywalizację, ucząc się teorii w praktyce, tak jak uczy się dzieciaki w szkółkach crossowych. http://www.kurierlubelski.pl/artykul/595263,szkolka-cross-ekoklinkier-najmlodsi-moga-sprobowac-sil-na,id,t.html?cookie=1 To jest kapitalna sprawa, im wcześniej dobre zachowania staną się naturalnymi odruchami tym lepiej. Biegać też nie da sie nauczyć poprzez wiedze teoretyczną, trzeba biegać, czasem się wywalając :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 No ale wywrotka na moto to kapkę inna sprawa niż wywrotka przy joggingu, zgodzisz się :) ? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 są sporty, dyscypliny gdzie jeszcze bardziej nie można mówić o wywrotce, zderzeniu z czymkolwiek - nie kazdy moze zostać pilotem myśliwca. Dlatego tez piloci mają symulatory. Po prostu moim zdaniem najlepiej sie uczyć w taki sposób, który pozwala się w miare bezkarnie wywalać. Motocross czy supermoto wydaje się jak znalazł by nauczyć się tego, co może uratować dupę na torze czy gdziekolwiek indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 No nie wiem czy bezkarnie. Motocross to sport bardziej urazowy niż tor szosowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Czy Wy mi na złość robicie ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ale wybacz - Biała Podlaska nie, bo chcę żyć. Poznań - owszem.Ale po kiego piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia? Słyszałaś jak ktoś widział?Dotychczas nikt nie zginął, a gleby są mniej więcej takie jak na kartingach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Widziałam on-boardy i to mi wystarczy. I już to mówiłam, więc nie wiem, o co kaman. Jak nie będzie innego wyboru, to pewnie tam się wybiorę, ale póki co - wolę śmignąć na Poznań. Tym bardziej, że ja nie mam takich zapędów wyścigowych, jak niektórzy z Was., więc za wszelką cenę nie będę cisnąć na Białą, żeby co tydzień mieć gdzie ponak***wiać. Mi co tydzień wystarczy Radom, Lublin i byłoby super, gdyby raz w miesiącu Poznań. Może w przyszłym sezonie mi się to uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Piórko, tylko że na Poznaniu przecież musisz cisnąć dużo szybciej. Jak dla mnie wystarczającą motywacją na utrzymanie "żwawego" tempa jazdy jest świadomość, że tuż za mną może jechać taki sam pajac jak ja i lepiej nie hamować za bardzo, bo się skończy tak, jak na poprzednim speed day - koleś za wcześnie zaczął heblować, a drugi jeszcze miał miał ogień na tłokach i się razem zgruzowali :( Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 widac podstawowy blad na speed day , niezakazali "draftingu" Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Szramer, chodzi Ci o trzymanie się w tunelu aerodynamicznym? Tylko, że jak to miało by być wykryte? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 co nikt tego z wirazowych niewidzi ze ktos komus na dupie niesiedzi ? to track day a nie wyscig , tak samo power wheeles sa zakazane jak i wyprzedzanie po wewnetrznej w niekrorych klasach , albo odleglosc min metr Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 A wiesz Szramer, że to by miało sens. Bo czasem naprawdę strach lekko zwolnić ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Jakieś odległości powinny być zachowane, bo to nie MotoGP, gdzie masz praktycznie 100% zaufania, że ten przed tobą nagle nie zamknie przepustnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 w usa jak by ktos komus tak w dupe wqr@#$ to by sie do konca zycia z cywilnego niewyplacil Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Chcesz powiedzieć że w usa każdy ma ubezpieczenie uwzględniające jazdę po torze? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi