JACK. Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 hahah no widzę że poważny zawodnik :D a chciało Ci się taki kawał drogi do kawiarenki internetowej zapieprzać ?:D Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 szkoda że wszystkie twoje informacje i przede wszystkim zdjęcia nadal są i zostaną na FB.Ale z drugiej strony w końcu się dowiesz z kim tak naprawdę się kumplujesz a z kim nie. Ja podążam za większością jeżeli chodzi o te portale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A o co w ogóle chodzi z usuwaniem tych kont? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 To wszystko słabe. Spróbójcie skasować konto na "forum.motocyklistow.pl"+100 Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ale z drugiej strony w końcu się dowiesz z kim tak naprawdę się kumplujesz a z kim nie. To jeszcze nie wiesz że prawdziwych przyjaciół nie ma? A może jeszcze nie miałeś okazji się przekonać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 szkoda że wszystkie twoje informacje i przede wszystkim zdjęcia nadal są i zostaną na FB. I dlatego nie usuwam. Jest niech będzie, teraz jedynie służy mi do szybkiej informacji z ludźmi z roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 A mi sami adminstractrzy faceshita usunęli konto za łamanie regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Limo "why so serious" ? Mam 2 przyjaciół, ale wielu kolegów, ale będę uważał. Dziękuję za troskę, jesteś kochany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Nawet już piszesz jak Yuby, tragedia :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 sam sie zastanawiam nad ta powazna decyzja, ale jak zrobic, zeby skasowac wszystko?Wiad.do administratorow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Olać. Nie logować się. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ale zeby dane znikły z sieci :-/ co mnie natchneło zeby tam wchodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 No nie wiem według nie to chyba ktoś przesadził może ktoś lubi utrzymywać kontakt ze znajomymi i nie ma innej możliwości, ja mam GG i wcale nie czuję się gorszy, pytanie czy następnym razem koledzy zrezygnują z naszego forum żeby być twardym? Cytuj coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 limo jest moderatorem :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 No ba, masz wątpliwości? :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi