Limo Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja jestem ciekawy tych pompek elektrycznych. Pewnie badziewiaste ale w lidlu dobre jest to że jak się zepsuje nawet po dwóch latach to można odnieść i zwracają kasę bez problemu pod warunkiem że ma się paragon. Gwarancja chyba jest 3letnia z tego co pamiętam. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Miałem kiedys taka pompke i jest nawet solidnie wykonana korpus jest caly z aluminium a troche nia opon napompowalem , tymbardziej ze w zime czesto kompresory na stacjach sa nieczynne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cajron Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 ja bym się bał w Lidlu czy innym super-hiper-markecie kupić coś takiego jak kask od czego może zależeć moje bezpieczeństwo. Widziałem tam takie super okazje. Te kaski całe trzeszczały jak je się pouginało. Cytuj Lewa w górę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 ja bym się bał w Lidlu czy innym super-hiper-markecie kupić coś takiego jak kask od czego może zależeć moje bezpieczeństwo. Widziałem tam takie super okazje. Te kaski całe trzeszczały jak je się pouginało.Swietnie. Wez byle jaki kask z otwierana szczeka i z blenda, do jaki 5 stowek i sobie go powyginaj, a pozniej podziel sie spostrzezeniami.O tym kasku jest tutaj: http://fanlidla.pl/opinie/kask.z.lidla , ktos zadal sobie trudu aby sprawdzic gdzie poszczegolne materialy i dla kogo byly produkowane. I jeszcze tutaj: http://www.motocykl-online.pl/newsy/Tydzien-motocyklowy-w-Lidlu,2692,1Ja toto osobiscie ogladalem i wrazenie mam takie: taki sam jak kazdy inny chinol, typu Box, Naxa, Nexo... itp, itd... Kazdy jeden z nich spelnia badziewna norme ECE22.05. P.s. Przepraszam za brak polskich znakow, ale cos mi swiruje system i przegladarka... nie moga sie zgrac co do kodowania. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jak ktos jeszcze nie nabyl prostownika to pojawi sie nowy model w Lidl z wyswietlaczem . http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-51E4E352-7B08EAB9/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=6386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ja nabyłem taki prostownik i jak podłączę do ładowania to po kilkunastu minutach zapala się kontrolka full. Co to znaczy, przestaje ładować bo ako już pełne, może uszkodzone..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Przechodzi w stan podtrzymania/konserwacji. Widziałem kilka modeli takich ładowarek różniących się szczegółami. Z grubsza działają tak: 1. rozkmina i impulsowe ratowanie padliny (jeśli aku ma poniżej 10-11V)2. ładowanie właściwe3. konserwacja (po naładowaniu) jak znajdę instrukcję od mojej to wrzucę trochę za duży plik więc podaje link zewnętrzny: http://chomikuj.pl/motoreq/*c5*82adowarka+t4x Edytowane 11 Stycznia 2014 przez J.Pastor Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Więc nawet jak się zapali po kilkunastu minutach kontrolka full, to on i tak dalej ładuje, konserwuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ta, ładuje wtedy ale bardzo małym natężeniem. Jak chcesz sprawdzić czy prawidłowo działa to podłącz voltomierz -> przy napięciu około 14v (dokładne masz napisane w instrukcji) powinien się właśnie przełączać na stan podtrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Trzema mieć taki voltomierz i jeszcze się na tym znać :) Dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Może nie z Lidla a z Biedronki może kogoś zainteresuje fajna rzecz przydatna do podróży - składany nóż + scyzoryk wielofunkcyjny za 19.99 zł, mało miejsca zajmuje i wygląda na solidne wykonie, podobna oferta ostatnio zniknęła w ciągu 2 dni(oprócz tego do wyboru są: klucz francuski multinarzędzie lub kombinerki multinarzędzie) : Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Te ostrza są bardzo słabej jakości- kiepsko się to ostrzy a i bardzo szybko się tępią. No cóż taka stal, za dobry kozik trzeba wysypać około 100 zł. Pozdr Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas1980 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Latherman ani Gerber to nie jest ale do okazjonalnego użytkowania może byc - no i ta cena . 5 tych noży w cenie 1 markowego :-) wysłane z nokii 6310i Edytowane 9 Lutego 2014 przez cinas1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 zakupiłem multinarzędzie kombinerki -całkiem solidnie wykonane no i powiem tak -za ta kase jak najbardziej warto ;) jak sie rozpierdzieli to wywale i płakał nie będe :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damka Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-6BCDD8D0-EAFCE215/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=216 Nowe artykuły dla motocyklistów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi