Pawet Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) CześćCzy to się wyklucza czy da rade to jakoś pogodzić ?1) Bagster (skórzany pokrowiec na bag) 2)Tankbag na magnesy Edytowane 14 Marca 2012 przez Pawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Na pewno skuteczność magnesów będzie mniejsza.Tylko generalnie Bagstery były stworzone dla ochrony zbiornika przed porysowaniem np. przez torbę i fabrycznie posiadają uchwyty do zamocowania tankbaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 AFAIK bagster jest za gruby, żeby magnesy złapały; ale nie próbowałem. natomiast faktycznie, posiada uchwyty do mocowania - tyle tylko, że jedynie ich własnych fabrycznych tankbagówjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Próbowałem bo miałem Bagster`a w GSX600F. Zwykły Tankbag nie da rady z tym, w ogóle nie złapie przez tą skórę. Musiałem korzystać z Tb który był z bagsterem w komplecie pod kolor moto. kiepski w sumie był, dlatego kombinowałem ze swoim kupionym w LIDL`u. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Nie wiem jak wasze torby, ale każdy szanujący się Tankbag ma zapięcia DD lub inne, co pozwala na szybkie zamontowanie i zdjęcie go ze zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) E tam. Uwierz, bywają takie, co to się zupełnie nie szanują a nawet z czasem potrafią się zupełnie zeszmacić! Ale zalożycielowi tematu polecam zdobyć gdzieś ten oryginalny od kompletu, jest na szybkozłączki, jest odchylany do wygodego tankowania, no i ma optymalnie stabilne mocowania... Edytowane 15 Marca 2012 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie polecam tego typu rozwiązań, po 4 latach użytkowania bak był cały porysowany. Jak mocno się odkręca manetkę gazu, to sie przesuwa i rysuje lakier. Wybrałem fajny plecak i po sprawie, a na trasy zakładam kufry.http://imageshack.us.../zdjciehd1.jpg/ Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez łysy31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 oryginalne tankbagi bagstera to na prawde konkretne produkty. nie wiem jak kiedys to wyglądało ale jesli chodzi o jakośc wykonania to bardzo wysoka półka. mam i nakładkę na bak i torbę mocowaną na zapinki. dla mnie bomba. a co do toreb magnetycznych to kumpel w VFR ma bagstera i torbę magnetyczną. działa bez problemu. może kwestia jakości magnesów. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Założyć neodymowe? :D Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.pawelek Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 ma ktoś pomysł gdzie dorwać ori torbę bagstera na bak? bo mam sam pokrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) MTOMONSTER - OFICJALNY IMPORTER Edytowane 13 Maja 2012 przez bart_b Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi