ZIGGI Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Kiedyś we Frankfurcie widziałem taką akcję: Na parking przy autostradzie przyjechało dwóch chłopaczków golfem. Podjechali do dwóch starych pierdzieli, pogadali chwilkę i te stare pierdziele wyciągnęli fujary, włożyli do tego golfa przez uchylone szyby, a chłopaczki zaczęli im obciągać....Od tamtej pory mam uraz do golfów.... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 http://allegro.pl/volkswagen-golf-iv-v6-4motion-i6603952025.html#thumb/6 47 tysiąców zw gulfa 4 :)gdyby był czarny kupił bym Marcie na mikołajki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Masz fotki?Nie chciałbyś tego widzieć. Nie mam. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 To może Olsen kupi. Ostatnio napisał że musi podnosić poprzeczkę "tych" doznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Fotki Golfa. :-) Ty zboczeńcu.....Przepraszam ale mam uraz. Jak tylko słyszę o golfie, to od razu wraca tamten obraz...... :) To może Olsen kupi. Ostatnio napisał że musi podnosić poprzeczkę "tych" doznań. :) A wiesz co jest najgorsze, zanim się zorientowałem co to za "parking", to bez żadnego stresu szykowałem sobie materac do spania na pace od transita. Podszedł jakiś typ i tak się zaczął przyglądać aż mnie wku**wił i go pogoniłem. Potem się przekonałem, że akurat w tym miejscu, ten biedny człowiek nic niestosownego nie zrobił :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Kurde ale jakby tak zamknęli szyby .......... auuu Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 gdyby był czarny kupił bym Marcie na mikołajki.... Ty to masz gest :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Ładny, wywołuje bicie serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Ładny, wywołuje bicie serca.Zwłaszcza podczas tankowania :biggrin: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Staszku mój znajomy z Gdyni auto sprzedaje, chciałeś coś do lansu.http://otomoto.pl/oferta/jaguar-xk-xkr-coupe-stan-kolekcjonerski-ID6yDBNR.htmlłeee z nad morza to pewnie podłoga zgnita :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Mam do sprzedania jak ktoś chętny. Edytowane 24 Listopada 2016 przez Tommo Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Marta kup starego trucka, nie badz jak milion innych :) w peugeotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Zapodaj convertible w czerni :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Marta kup starego trucka, nie badz jak milion innych :) w peugeotachMoje marzenie:) Tommo.....jaki tam silnik? How macz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Piękny truck. Domek też ładny. To jest Mini Cooper S 1.6 kompressor 163 KM.Wersja Chilli, bardzo bogata m.in. ksenony, Harman&Kardon, grzana przednia szyba...Nowy ori wydech, sprzęgło, kompresor zalany nowym olejem.Stan miód i orzeszki :)22 tyś zł. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi