Skocz do zawartości

niepozorny zapier....

Katsumoto
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

"Silnik w obecnej specyfikacji przygotowany jest pod Mini-Me. Trzyma oryginalną kompresję, nie bierze oleju, nie dymi."

To nie Honda. To nie możliwe :P

(podpisałem to ja, posiadacz Hond od 8 lat) :D

"Silnik w obecnej specyfikacji przygotowany jest pod Mini-Me. Trzyma oryginalną kompresję, nie bierze oleju, nie dymi."

To nie Honda. To nie możliwe :P

(podpisałem to ja, posiadacz Hond od 8 lat) :D

No ale przy tym przebiegu, na prawdę może nie brać. Oczywiście przy normalnej, spokojnej jeździe, bo przy kręceniu do odcinki to i nowa swoje opierdoli. Silnik wysokoobrotowy ma swoje prawa, tylko o jego zasługach jakoś wszyscy zapominają...

Destruction of the empty spaces is my one and only crime

1.5 zwykły odpychacz, żaden wysokoobrotowy, mało elastyczny zamulacz w porównaniu z np. 1.6 Nissana. Miałem concerto z podobnym motorem, fakt łykał olej jak Michoa gołdę.

Mój "odpychacz" 1.4 LPG z przebiegiem 340 000 przyjechał z Wrocławia do Warszawy w 2h 35 min. Powtórzyłbyś to Almerą? Przy takiej jeździe faktycznie litr oleju wyparował, ale mimo wszystko :)

Zrobił to szybciej 125p ze starym 1.5 OHV już w 1973roku. ze średnią 138 km/h, Twoja średnia 134 km/h.

Moja średnia to 140,5. Dystans 363 km.

To żaden wyczyn, jak się ma dwupasmówkę cały czas do Wrocławia :D

Klod, żeby utrzymać taką średnią to trzeba zapie**alać non stop powyżej 160 licznikowego i po każdym spowolnieniu bardzo szybko wracać do tej prędkości. Dynamiczne przyspieszanie powyżej 120, to nie jest domena małych silników, a Honda jakoś ma ochotę poganiać nawet przy 140. Ogólnie to nie jest wyczyn, ale jak na taki samochód z takim silnikiem i przebiegiem, to wynik co najmniej bardzo dobry.

Jak już się przesiądę do nowej fury to zejdę do dwóch godzin :)

To ja wolę Pendolino z wypasioną toaletą.

To ja mógłbym Cię zawieźć na dworzec w Warszawie po czym pojechać do Wrocławia i tam Cię odebrać. I jeszcze bym musiał czekać z pół godziny. Bez sensu. :)

ja malanem pojadę szybciej niż zyga i pierdolino więc mam największego

ciekawe jak to w realu jeździ

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b3/1992_Subaru_Vivio_01.jpg

koni na papierze ma chyba mniej niż matiz ale mechaniczne doładowanie , 4wd , niska waga , śmigał ktoś ?

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

Ale ja moge posiedzieć w barku i sączyć różowe Carlo Rossi. A ty musisz uważać na pedałów na drodze.

A koło Ciebie może usiąść ktoś kto zdejmie buty i będzie sobie śmierdzące skarpetki wietrzył :)

ja malanem pojadę szybciej niż zyga i pierdolino więc mam największego

ciekawe jak to w realu jeździ

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b3/1992_Subaru_Vivio_01.jpg

koni na papierze ma chyba mniej niż matiz ale mechaniczne doładowanie , 4wd , niska waga , śmigał ktoś ?

Ale po co ci auto którego nie zarejestrujesz, chyba że napiszesz podanie do ministra o odstępstwo od warunków technicznych.

Audi Sport

to jakim cudem ja widziałem zarejestrowane ?

jeśli ci chodzi o kierownicę to były wersje normalnie przystoswane do ruchu prawostronnego choćby o

http://moto.gratka.pl/tresc/subaru-vivio-20649287.html?oferta-archiwalna

na olx była kiedyś w wersji automat za 1000 zł chcieliśmy z kumplem ściepę robić i na bugga pruć ale kumpel się wycofał a ja byłem za biedny i nie wiem czy przeżywać jak stonka oprysk czy nie

wiem że tam ten 4WD jest penisowo rozwiązany i typowo dla małych aut z dopnianym 4WD -normalnie ciągnie przód , przyciskiem dopinasz tył( czyli nie ma opcji RWd co czyni to auto lekko homoseksualnym ) ale w buggu by to non stop na 4wd szło .........

Edytowane przez michoa

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl